Nema ideje, nema posla, nema volje???
Pa nije valjda da su sve ladje potonule???
Pa ti ocito nisi u toku vise nisu aktuelne krpe i novine nego pur penachellawy je napisao:ha ha komedija
da sad moj buraz vidi umro bi od smeha
on inace radi limariju ali pedantno do jaja, kada vidi ovako nesto da neko budzi mislim da bi ga poslao ......
ne retko kada mu dodju tako neki leshevi vadi novine i krpe iz trepni ...
i sve samo zamazano sa brdo kila gita...
sto bi s reklo neko ga nabudzio samo da ga se resi ..... iuvali nekome naivcu...
Izvinte molim vas nemoj da se vredjamo....Kod mene je upotrebljen materijal koj moze da se vari...sve je od lima...problem je u tome sto nemam CO2 niti oksigen, pa sam to malo drugacije uradio...i onako necu da gorim ono sto je preostalo od auta...jer kad goris plex onda on za kratko vreme opet pocne da oksidira...ovako ce jos neku god da tera...stojkePN je napisao:Pa ti ocito nisi u toku vise nisu aktuelne krpe i novine nego pur penachellawy je napisao:ha ha komedija
da sad moj buraz vidi umro bi od smeha
on inace radi limariju ali pedantno do jaja, kada vidi ovako nesto da neko budzi mislim da bi ga poslao ......
ne retko kada mu dodju tako neki leshevi vadi novine i krpe iz trepni ...
i sve samo zamazano sa brdo kila gita...
sto bi s reklo neko ga nabudzio samo da ga se resi ..... iuvali nekome naivcu...![]()
a hahahahaha da da da da da :))stojkePN je napisao:SaleSK zar te ovaj ne podseca kad smo isli u Sisevac pa kad smo sreli one sto su u tovarili drva iz sume u auto![]()
![]()
![]()
![]()
viewtopic.php?p=79648#p79648
stojkePN je napisao:SaleSK zar te ovaj ne podseca kad smo isli u Sisevac pa kad smo sreli one sto su u tovarili drva iz sume u auto![]()
![]()
![]()
chellawy ako mislish da bude jedan onda ok, i napisao sam koj da bude u jedam od prethodnih posta...a ako mislis da idu svi neka idu...nije problem meni uopste :))
Pa uostalom ti si "pali gasi" mislim moderator na ovom delu tako da odluci ti....