2008 OHRID

Podforum teme o seminarima i druženjima kolega servisera
rubin_miki
Preminuo
Specialty: tv-multimedia
Kontakt:

Post napisao rubin_miki » 31 Mar 2008, 16:05

pa nesto sam tako, fino pronasao, ali dok ne odaberem bolje, nista ne javljam, necu da dajem lose informacije..bitno je da svi znate da se radi na slucaju, nije nista zaboravljeno niti sam ostavio za u zadnjem trenutku..
svi cete za brzo vreme obavesteni.....
mene jedino brinu clanovi koji eto, kazu ocu-necu pa ne znam jos koliko sobe da pazarim..
papreno nije ko na Zlatiboru, ako nekoga brine cena, ispod Zlatiborske je, ne brinite..ipak, vodim racuna da nas ne oderu.......
nasao sam fino hotelce malo, sad renovirano, sredjeno, sobe si imaju sve svoje, cene jos se natezemo, bice oko, ajd oko mogu da kazem 13 evra po krevetu...3-krevetno sobce znaci 39 evra...opet mi je malo skupo, trazim jos bolje i jeftinije :mrgreen: zato kazem, rano je jos, dajte mi jos malo vremena i bice sve ok..
na kraju krajeva, opet cu u nedelju tamo i videti nesto obicno, privatan smestaj, takav vec imam po 6 evra po krevetu...e sad, nema svaka soba svoje kupatilo pa i nije bitno, 7 dana mogu ja i u shatoru za kampovanje... :mrgreen:
znate sta..meni je bitno da udovoljimo hanumama, oni znaju da kukaju, "e, gde si me dovuko creva ti se vukla :mrgreen: "
pa ja necu ovo, ocu ono.....lele..uh..bice tesko.. :mrgreen:
ce da izadjem na televizor,a????
http://www.macedonium.org/makedonija.swf

rubin_miki
Preminuo
Kontakt:

Post napisao rubin_miki » 31 Mar 2008, 23:28

ljudi, dajte da se malo datum pomeri za posle 20 juna zbog skolske godine..
ajde da malo mislimo i na decu, moze??
dajte malo aktivno predloge, ja cu opet u nedelju u Ohrid da tumaram i trazim smestaj..

BD-electronic
gx
gx
Warranty service: LG,Elit,Morgans,Verso,Elta,Qteck
Contact person: Dejan
Phone number: 0038730793402
Kontakt:

Post napisao BD-electronic » 01 Apr 2008, 11:48

Nisam ni sumnjao u tebe rubine :!: :!: :tooo:
Vjerujem da ćeš naći naj bolje rješenje :!:
A što se datuma tiče ja sam dao onaj prvi predlog 14.06. i meni i dalje tako naj više odgovara, mad jedva da mogu da se uklopim ali to radi vas moglo bi ako baš mora i 21.06 pa sad nek ostali daju svoje predloge.

fanzo
Site Admin
Site Admin
Phone number: 0038121781575

Post napisao fanzo » 01 Apr 2008, 16:31

Meni ćera ide u školu ,a kraj školske godine je 20.jun...a juče sam primetio u prvom postu upisan datum, da sam znao ranije za njega ranije bih javio, ali nisam primetio da se diskutovalo o konačnom datumu. Znači, što se nas tiče može već 21.06....sorry..

rubin_miki
Preminuo
Kontakt:

Post napisao rubin_miki » 01 Apr 2008, 17:37

datum pomeren za OD 21/6/2008 SUBOTA..
pozz :pivopije:

rubin_miki
Preminuo
Kontakt:

Post napisao rubin_miki » 04 Apr 2008, 22:29

tv servis goranovic
viewtopic.php?p=51352#51352
tu si rekao da dolazis sa kolegom..ajde javite koliko vas dolazi da dopisem u prvi post..ja sam malo cekao da javis pa sam posle i zaboravio, srecom, Zoki me potsetio, hvala mu :pivopije:

rubin_miki
Preminuo
Kontakt:

Post napisao rubin_miki » 04 Apr 2008, 22:36

SaleSk
ajde be i ti kazuvaj :lol: nemoj da te molknam za jazik :mrgreen:
daj napisi go tuka tvojot broj na tel, ako ne sakas javno, pisi mi na PP..

tvmikro
gx
gx
Contact person: Vlada
Phone number: 00381642517307
Specialty: tv
Kontakt:

Post napisao tvmikro » 05 Apr 2008, 21:50

Ja sad vidim da je datum pomeren,jos uvek sam u igri ali nategnuto.Posto u avgustu pravim svadbu,cekam jos da rubin javi kako stoje stvari oko smestaja pa da potvrdim.
Evo linka da vidite koliko ima da se ide do ohrida od vaseg mesta samo kucajte vase mesto i destinaciju.Pokazuje i otprilike koliko cete putovati i potrositi para za benzin.VIAMICHELIN

chellawy
gx
gx
Contact person: SIX

Post napisao chellawy » 06 Apr 2008, 12:04

avaj.... :? da ne ispadne a je zbog prethodnog posta,
ali vec sam spomenuo fanzu i rubinu da imam odredjenih problema , mahom ekonomske prirode , zbog kojih se bojim da cu budem uskracen za druzenje :oklagija :oklagija

na zalost manjak posla mi je za zadnja 4 meseca uz pomoc troskova koje nosi zima (grejanje + vise struje itd...) napravio podebeli minus u budzetu i plus sto zena nije imala nikakvo primanje punih 5 meseci (do pre 3 dana) a da ne spominjem da nemam prava na deciji dodatak i pomoc za drugo dete. E a sad kad vec kukam na svo zlo mi je jos najavljeno vec dvoje svatova u narednih mesec dana .....

ne znam sta da vam kazem ali svi moji planovi za putešestvija ove godine su već pali u vodu

:-( :-(

a pogotovo ova nestašica para sveopšte gledano u narodu ..... evo imam za naplatu 10.000 dinsa što sam radio ovih dana i svi čekaju penzije :shock:
šta više reći.....

izgleda da će mi i ova kao prošlih 33 godine ostati bez mora i letovanja i biću srećan ako odem sa kolegama barem jednom mesečno na izlet.

u suštini posla ima manje za 20% ali su cene i troškovi veći za barem 80% zimi nego leti i onda jos plus to što porodiljsko kasni nekoliko meseci i moja kesa ostala prazna :m:

eto sve sam se nadao bice malo bolje i više posla pa će se od toga moći pokriti deficit ali šipak...... mauna :plaz:

zasad rubine me možeš staviti na crnu listu , na žalost,
a ako me slučajno usere neka igra na sreću ili mi dodje 7-8 plasmi na popravku pa da ih opelješim onda ću možda i uspeti da se dokotrljam do ohrida, ovako ...... sorry guys ... sorry
Kompletna ponuda rezervnih delova koja će biti veoma ažurirana u narednih dve ,dve i po godine :)
https://www.kupindo.com/Clan/chellawy/SpisakPredmeta

Stolle
Preminuo

Post napisao Stolle » 06 Apr 2008, 12:39

E ovo ti nije trebalo. :!: Ti si bio sa najvećim optimizmom...
Nemoj da počnem ja da pišem kako nema posla...onda ćeš da vidiš kako si dobar :lol:
Biće bolje :tooo: i Bože zdravlja da se vidimo :pivopije: :pivopije: :pivopije:
"29 poslednjih dana u mesecu je najteže"

rubin_miki
Preminuo
Kontakt:

Post napisao rubin_miki » 06 Apr 2008, 14:30

Sinisha, bas mi je zao sto ispade ovako.. :?
inace, sto nema veze sa tobom i tvojim problemima, da ne bude kao eto te nagovaram, mislis da kod nas sunce sija? ma jok..ja kupio auto..kupio mesto sa staru prastaru baraku za vikendicu..tamo treba da rusim pa da gradim nesto..uredjivao drugu radnju do mene za Ane za frizeraj..jos to nisam otplatio, jos registraciju za auto nisam otplatio, jos pola auta mi nije placeno..
u djepu imam jos 20-30 evra :lol: kazes dodatak za decu, sta je to? lolzi
ja to nisam video odkad sam kuknuo :mrgreen:
evo moja baka (koju uzgred receno, ja i Ane je cuvamo i gledamo) sa jednoj nozi je na onom svetu, sad ce, posle ce...pa idem..IDEM BREE :pivopije: bas me briga, uzmem na zajam (dao Bog prijatelje) neku stotku evra i IDEM..zivot je jedan, prozivite ga, pre neki dan jedan moj komsija u cvetu mladosti, u usponu ko stampedo, pootvarao ducane, poceo da radi ko u prici, popeo se na krov, oklizne, ajd cao, toliko bese od njega...prozivite zivot..samo to mogu da kazem, na ovom svetu smo svi gosti..neko ce ranije, neko ce kasnije da otvori vrata da izadje..
ajd....

BD-electronic
gx
gx
Kontakt:

Post napisao BD-electronic » 07 Apr 2008, 09:22

Rubine vidim da si tamo naveo 7 dana ostanka a ja sam prvi predlagao datum 14.06. zbog mog mora koje sam planirao ali mogu to da iskombinujem za taj već utvrđeni datum 21.06. samo što sam to more rezervisao za 28.06. da se pojavim pa ću sad da vidim u naradnih mjesec dana da li tu može pšta da se pomjeri ali u svakom slučaju ja dolazim samo što postoji mogućnost da ostanem 1-2 dana kraće, znači 5-6 dana ukupno ali to ću još da javim, uglavnom orilo ili gorilo ja dolazim jedino ako se baš nešto nepredviđeno nedesi :!: :!: :!:

BD-electronic
gx
gx
Kontakt:

Post napisao BD-electronic » 07 Apr 2008, 09:29

Siniša meni je baš žao ako neuspiješ tj. nemogneš doći da se vidimo i malo družimo a i djeca da se druže biće tu i Filkin Valentin a i sad već momčina Darko, tako da bi djeca nadam se uživala, a i što Rubin kaže jednom se živi, ali opet ti najbolje znaš kako i šta uraditi, uglavnom ja bih volio da dođete :!:

tv servis goranovic
___
___

Post napisao tv servis goranovic » 18 Apr 2008, 11:22

Kolege,
stanje kod mene je sledece
Cekao sam sa odgovorom jer se situacija kod mene izmijenila pa sam pokusao nesto da iskombinujem da bi dosao na druzenje ali nijesam uspio nista pametno smisliti.Sa razlozima zbog kojih nemogu prisustvovati ne bih da vas davim ali 7 dana sigurno ne mogu prisustvovati u vremenskom intervalu za koji ste odredili druzenje.Zao mi je i ne bih volio da se neko ljutne ali stvarno je Visa sila.
E sad ostavljam jednu otvorenu opciju da postoji mogucnost da se pojavimo na dva dana ali bez Vasga opterecenja prema nama u vezi smjestaja i ostalih stvari koje su vezane za druzenje.
Ja Vam se jos jednom izvinjavam svima ali boze zdravlja bit ce jos susreta i druzenja pa ce mo se sresti i upoznati,a ipak ce te biti Vi sa porodicama a ja to ove godine ne mogu sebi priustiti da i moje dovedem.

Hvala Vam jos jednom svima na razumijevanju :pivopije: :pivopije:

rubin_miki
Preminuo
Kontakt:

Post napisao rubin_miki » 22 Apr 2008, 23:22

ja bio do Ohrida..
situacija je sledeca:
apartmane od 40-60 evra dan
hotel dosta dobar 25 evra po coveku prenocenje, 28 sa doruckom i vecerom, znaci polupansion..
privatan smestaj od 6-10 evra po krevetu....ovaj koji sam ja nasao, dobili smo po 6 evra..na drugi sprat 4 sobe, medju njima i jedna mala za Stoleta recimo, i ima jedno kupatilo..
dole gazda ne izdaje i ja cu dole biti snjim (plasim se visine)
:fanzo: lolzi :mrgreen: (dole ima jos jedno kupatilo za ljude dole)
tik do njega njegov rodjak 2 sobe..trecu cemo u blizini da nadje, nece biti problema..kuce nisu ko apatrmani na Zlatiboru ko zna kakvi ali su domacinski i cisti, pedantni i higijenski..paking i auta obezbedjeni, ljudi paze na svoje goste ko na clanove svoje familije..
racunica za 7 dana sledeca:
apatrmani od 280-420 evra komplet..
onaj hotel od 175 do 196 evra po coveku..
privatan smestaj od 42 do 70 evra po coveku..
ovaj sto sam ja nasao 42 evra....
razlika u parama ili ti servisiranih tv-a
:mrgreen: je bas drasticna ali ja cu ostaviti VI SAMI DA ODLUCITE......
za najvise 10-tak dana da se zna da ja mogu da se dogovaram sa ljudima tamo..
AJDE SAD!!!!!
p.s.
zaboravio sam da kazem..
ovaj privatan smestaj je u samom Ohridu dok hoteli i apartmani su van grada, blize plazama..ali..van grada nema gde za setnju a u gradu ima itekako...imamo minibus koji za svega pola evro nosi i vraca do skoro same kuce do plazama i nazad.....sad..ili grad i setnja, ili plaza..kako sam rekao jos na pocetku, datum nije bas za kupanje, ali eto, tako vama odgovara..
ja licno sam za u grad, ali prihvaticu svaki vas dogovor..
za sve one neupucene!
svaki dan Ohrid-Beograd i nazad normalno :mrgreen: po dva komada autobusa idu..

tvmikro
gx
gx
Contact person: Vlada
Phone number: 00381642517307
Kontakt:

Post napisao tvmikro » 23 Apr 2008, 00:56

Sto se mene tice ja mogu i u auto ali i to verujem da je vise nego pristojno,neka se i drugi izjasne ali meni odgovara i taj privatni za mene i zenu 100 jura odlicno.A luksuz imam i kuci :tooo: :tooo:

fanzo
Site Admin
Site Admin

Post napisao fanzo » 23 Apr 2008, 06:00

slažem se i ja tvmikro

BD-electronic
gx
gx
Kontakt:

Post napisao BD-electronic » 23 Apr 2008, 09:14

I meni odgovara privatni smještaj kao i kolegama koji su se dosad javili :mrgreen: :pivopije:

Majstor Duja
Neaktivan
Warranty service: http://www.elektrocentar.com
Contact person: Goran Duic

Post napisao Majstor Duja » 23 Apr 2008, 13:18

Majstor Duja je napisao:Eh, sad sam ja u pitanju. Moj dolazak je doveden u pitanje. Izgleda da cu na jedan poduzi put ovog leta... jos je sve na HOLD ali izjasnicu se na vreme...
Jbg, zivot je takav...

Kod mene ovako stoje stvari:

Idem u Junu u Englesku, ceo maj se satirem od posla i u junu picim na mesec dana u UK ( malo cu i tamo da radim) tako da od ohrida za mene nema nista...zao mi je, jako!

U kur... ne mozes svuda stici sorry

PS. ako se ista promeni doci cu u sopstvenom aranzmanu....obecavam!
Rule #1 "Always stand for what you believe, even if it means standing alone."

fanzo
Site Admin
Site Admin

Post napisao fanzo » 23 Apr 2008, 13:32

aauuuu.....cc...."ljuti gusari" ...izgleda ćemo se na kraju svi smestiti kod Rubina u vikendicu :lala:

Odgovori

Natrag na “Seminari i Druženja”