Da,da spominjao sam ja za okupljanje i red je,no imao sam i posla i ličnih obaveza pa kao što Zoki reče nikad da se konkretizuje to druženje

...a malo redje i na forumu sam bio ,sve nakratko

...Elem bio je neki "interni" dogovor da se okupimo u Kovilju na druženje,pecanje,roštilj,kotlić ili šta se već dogovorimo

ima lepih lokacija i na dunavu ali i na Arkanj možemo...verovatno i kod kolege u centru u kafiću da pravimo roštilj il šta već,no mislim da bi bilo bolje Arkanj gde već imaju stolovi ili uz dunav gde bi odneo stolova i stolica čak i suncobrane

...Mislim da i lokacija većini odgovara i BG i okolini a i NS i oklolini...Što se tiče organizacije,samo se javite navreme i nema problema

Znači obezbedio bi piće i za klopu šta se dogovorimo a troškove podelimo i mislim da to nije neki izdatak sem možda ponekom za gorivo ko je malo dalje
Ako ste za,javljajte
Naravno može se obići i manastir a pridveče i negde još na piće...sve je stvar dogovora
P.S.Ako bi neko dolazio ujutro ranije radi pecanja,nije problem da se tako organizuje da jedna grupa stigne rano a druga grupa kasnije recimo oko 9-10 sati....živi vi bili,za ostalo ćemo lako