svaka cast majstoreE sa "malim" zakasnjenjem... evo ovako sam ispunio svoje obecanje:.... A "Six"... sta kazes !?
Bogami ja sam "sportski ribolovac" i sve što je manje od prsta,vračam u voduchellawy je napisao:... i ne pustam nista![]()
Auuu... moracu ja ove moje "girice" jos malo da "nabildujem" jer ako dodjete Ti, Fanzo i Chellawy ovo ce vam biti ispod mere:kisko je napisao:Bogami ja sam "sportski ribolovac" i sve što je manje od prsta,vračam u voduchellawy je napisao:... i ne pustam nista![]()
![]()
Piii... pa i nisu nesto ! Nisam mogao da nadjem fritezu po meri,Stolle je napisao:Odlične su ti girice.![]()
Tako je druze !kisko je napisao:Bogami jos malo i krecem sa pecanjem,nema boljeg odmora za mozak
i ja takve pustam..nessha je napisao:Nisam mogao da nadjem fritezu po meri,pa sam morao da ih pustim !
Znam, znam... pokazao bi ih ti nama nego ni jedna nije ostala... sve si ih pustio !rubin_miki je napisao:i ja takve pustam..nessha je napisao:Nisam mogao da nadjem fritezu po meri,pa sam morao da ih pustim !
i kazem, idi dovedi tatu i mamu..