freoni R134a , R404a

Forum za frižidere i zamrzivače.

Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac

Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
nizak pritisak
_
_
Contact person: Ivo
Phone number: 0038520417934

freoni R134a , R404a

Post napisao nizak pritisak » 28 Mar 2011, 18:25

Pitam se več neko vrijeme koliko su stetni freoni preko koze nasih ruku , do sada nisam osijecao neki problema ALI vrag nikada ne spava ,vidim ovdje na ovim prostorima da sve više majstora raznih bransi radi u medicinskim rukavicama ,ja sam provao ali nekako me smetaju iritiraju a malo mi i neugodno ,sve mislim sto ce ljudi komentirati sto sam ja zaglumio ili takvo sto , pa eto Da li VI frigomajstori koristite rakavice ili Več ... ?!

GTI
bela tehnika
bela tehnika
Warranty service: LG, Samsung, Vivax, Galanz, Venting, Crypton
Specialty: whitegoods

Re: freoni R134a , R404a

Post napisao GTI » 28 Mar 2011, 20:41

Ne koristim rukavice.Bivsi kolega je "stradao" prilikom skidanja creva sa klime.Freon mu je poprskao saku pa mu je ruka bila u zavoju par meseci.Izgledalo je kao gadna opekotina. :?
Majstore,pošto je to i.............koliko će to da košta?!

gelevski
bela tehnika
bela tehnika
Contact person: Rade Gelevski

Post napisao gelevski » 29 Mar 2011, 20:16

ne koristim rukavice ali crevo skidam sa klime kad je klima uklucena na hladjenje tad je nizak pritisak,na grejanje je visoki pritisak pa moze da dodje do opekotine od smrzavanje

GTI
bela tehnika
bela tehnika
Warranty service: LG, Samsung, Vivax, Galanz, Venting, Crypton

Post napisao GTI » 29 Mar 2011, 20:41

Znamo mi svi to,a znao je i moj kolega :mrgreen: Medjutim,ima i onakvih iglica koje pustaju i pustaju freon sve dok se crevo skoro skroz ne skine...
Majstore,pošto je to i.............koliko će to da košta?!

nike
gxu
gxu
Warranty service: Atosa Arisco Ozti Fimar Roller-Grill Systemair Fiocchetti Prismafood Cappone Hendi Omniwash Icetech ItalI-Ice
Contact person: NIKE

Post napisao nike » 31 Mar 2011, 05:24

Svejedno je koji je plin. Svaki plin koji u tekućem stanju dospije na kožu isparava i stvara smrzotinu na koži.

slika
"Blago budalama, njima je lako jer ne misle tako!" PV

Odgovori
  • Slične teme
    Odgovori
    Pregledano
    Zadnji post

Natrag na “FRIŽIDERI I ZAMRZIVAČI”