Zanimljive stvarčice sa Aliexpress-a
- srleboj
- gx
- Contact person: spasoje
- Phone number: 003810112515373
- Specialty: tv
Re: Zanimljive stvarčice sa Aliexpress-a
koji prevoznik neznam
danas sam narucio gomilu nekih sitnica
videcemo kada ce stici.
danas sam narucio gomilu nekih sitnica
videcemo kada ce stici.
Спасоје
- alexa_pg
- Site Admin
- Specialty: tv-multimedia
Ja kad god sam narucivao sa AE i bilo je besplatno slanje, uvijek je posiljka putovala po 60 dana. To je bilo u srecna vremena bez korona. Danas kada je promet u medjunarodnom saobracaju smanjen na minimum ovo mi djeluje nemoguce. I jos besplatno. Kad bi se zezali.
"I ja volim ljude ali ih sve manje podnosim"
- Stolle
- Preminuo
Termo folija za zaštitu daljinskih upravljača.
Znam da skoro svi mrzimo daljince u najlon kesi, ali kad se lepo upakuju, nije loše što se upotrebe tiče. Kao prvo, dugmići nekako bolje reaguju kad ima folije, a drugo je da zaštiti oznake po dugmićima koje se vremenom sasvim obrišu. A gde su mala deca, ne treba ni govoriti kakvi sui.
Tako i ja stavljam na poneki koji često koristim, obično UNI za razne modele koji dolaze.
A pogotovo treba za stari REMCO STAR kod kojeg se onaj mekani sloj preko plastike nekako rasturi i postane veoma lepljiv, pa je tako skoro neupotrebljiv. Imam još dva ili tri takva nova i sramota me da nekome dam tako lepljive.
Ovo nisam probao, možda valja, možda ne...evo:
Znam da skoro svi mrzimo daljince u najlon kesi, ali kad se lepo upakuju, nije loše što se upotrebe tiče. Kao prvo, dugmići nekako bolje reaguju kad ima folije, a drugo je da zaštiti oznake po dugmićima koje se vremenom sasvim obrišu. A gde su mala deca, ne treba ni govoriti kakvi sui.

Tako i ja stavljam na poneki koji često koristim, obično UNI za razne modele koji dolaze.
A pogotovo treba za stari REMCO STAR kod kojeg se onaj mekani sloj preko plastike nekako rasturi i postane veoma lepljiv, pa je tako skoro neupotrebljiv. Imam još dva ili tri takva nova i sramota me da nekome dam tako lepljive.
Ovo nisam probao, možda valja, možda ne...evo:
Kod: Označi sve
https://www.aliexpress.com/item/33034995780.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.d12226b8JiIT9Y&algo_pvid=ffee1453-edc0-4128-bc6f-9c757afd8d0f&algo_expid=ffee1453-edc0-4128-bc6f-9c757afd8d0f-5&btsid=c7cfb724-11d1-49cb-b4e7-fefaa5c996bd&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_2,searchweb201603_53
- Prilog
-
- 1.jpg (36.92 KiB) Pregledano 2643 puta.
"29 poslednjih dana u mesecu je najteže"
-
- gx
- Contact person: Vlada
Valja , moj kolega sa posla kupio .
- Ribery
- gx
- Contact person: Darko
- Kontakt:
Odlicna stvar je ovo za daljince i slicnu termo foliju koristim. Meni jos nista nije stiglo sto je u aprilu naruceno sa ali-ja.
Posao TV servisera moras da volis da bi radio takav posao. Ovaj posao niko ne uci samo zbog novca.
- Stolle
- Preminuo
Odavno nisam ništa kupovao i naručio sam u nekoliko dana dosta sitnica, preko 20 sigurno, male vrednosti i vidim da je jedna već stigla. Naručeno 4. jula.
Prilično brzo. Sad još i da prođe Beograd. To će da traje duže. 

- srleboj
- gx
- Contact person: spasoje
- Phone number: 003810112515373
pocecu preko ' joom ' sajta malo su skuplji al besplatna isporuka
Спасоје
- Stolle
- Preminuo
Pa i ovde još ima. 90% što sam naručio je Free Shipping. A ostalo je nešto sasvim malo.
Treba tražiti.
Treba tražiti.
-
- gx
Ja sam poručio dva paketa 03.05. stiglo u Srbiju 06.06. i više se ne pomera.
Obratite paznju da to sto pise da je stiglo u zemlju ne mora da znaci da zaista i jeste.
Cesto kinezi umaju da prijave da je nesto stiglo u odredisnu zemlju a da nije ni blizu.
Da je stiglo u zemlju mozete biti sigurni samo ako postoji pracenje od nase poste, ako ga nema to sto pise da je stiglo ne mora nista da znaci.
Cesto kinezi umaju da prijave da je nesto stiglo u odredisnu zemlju a da nije ni blizu.
Da je stiglo u zemlju mozete biti sigurni samo ako postoji pracenje od nase poste, ako ga nema to sto pise da je stiglo ne mora nista da znaci.
- Stolle
- Preminuo
Da.
A većina ima nestandardan traking broj koji naša pošta ne prepoznaje. A bilo je i mnogo puta da nema ništa, a paket stigne.

- miodrag popovic
- gx
- Phone number: 00381638773821
Ja poručio dvadesetak artikala sa ali-ja,pa sad ,kad stigne,ako stigne.Do tri dolara po paketu max porudžbina a free ili 0,11USD slanje.Svi odmah pošalju.Nekih 50% artikala što sam ranije poručivao sad je slanje 50-tak dolara a bilo je free,ali kako kaže Stolle malo levo-desno ima ih koji šalju za Srbiju i dalje free,naravno pratiš sve podatke za prodavca pa izabereš.Npr jedan kupac se žali da je dobio polovne memorije,to nikako,ali da se je žalio za one falične nove TOP2XX odmah bi poručio te polovne.Poručio sam neke integralce za napajanja ima samo jedan prodavac-tu i nema izbora,za BOSCH rerne i metabo šrafilice punjači.Njemački proizvod a samo kinez jedan ima delove na vascijeli internet.Super...
Ko izgubi dobitak, taj dobija gubitak
-
- gx
Jedan paket stigao juče posle 70 dana.
- Stolle
- Preminuo
Aliexpress kaže, da su skoro svi paketi stigli u Srbiju. Videćemo.
Ne mogu da proverim kod nas, jer pošta ne razaznaje ove brojeve.
Ne mogu da proverim kod nas, jer pošta ne razaznaje ove brojeve.
- Stolle
- Preminuo
Zašto je AliExpress enormno poskupeo poštarinu za Srbiju
https://nova.rs/biznis/zasto-je-aliexpr ... campaign=u
https://nova.rs/biznis/zasto-je-aliexpr ... campaign=u
“Da bi nam omogućili besplatnu dostavu i time povoljnu cenu, Kinezi su nam slali pošiljke koje se zvanično nazivaju “male poštanske pošiljke” (recimo kao obično pismo) a te pošiljke imaju “tracking number” ali samo do izlaska iz Kine. Zadnja informacija koju po tom broju kupac može da dobije je: ‘pošiljka je napustila zemlju porekla'”ističu u “Efektivi”.
- miodrag popovic
- gx
Znači 5 dolara je limit za besplatno slanje sa aliexpress za Srbiju.Tako sam i poručio LED diode umesto 1000 komada po 50,100,200 komada da budem u limitu.
Obratite pažnju;kad se kod prodavca pređe limit od 5 dolara,prebaci poštarinu na 37 dolara(ili više) i to stoji bez obzira ako vrednost robe smanjite ispod 5dolara,treba izaći iz te konkretne prodavnice i ponoovo uči.Za diode je lako,razbije se porudžbina na manje vrednosti,ali šta sa onim preko 5 dolara?Poručivati u zamlje EU pa ići po robu?
Eno ima neka prodavnica WISH,malo sam čačkao,šalju i oni besplatno ali je manji izbor.
Obratite pažnju;kad se kod prodavca pređe limit od 5 dolara,prebaci poštarinu na 37 dolara(ili više) i to stoji bez obzira ako vrednost robe smanjite ispod 5dolara,treba izaći iz te konkretne prodavnice i ponoovo uči.Za diode je lako,razbije se porudžbina na manje vrednosti,ali šta sa onim preko 5 dolara?Poručivati u zamlje EU pa ići po robu?
Eno ima neka prodavnica WISH,malo sam čačkao,šalju i oni besplatno ali je manji izbor.
Kod: Označi sve
https://www.wish.com/
- Stolle
- Preminuo
Ma taj Wish izgleda ne funkcioniše. Sve je, skoro pa džaba. Drugar je naručio dve stvrai, ni traga ni glasa.
Hteo sam i ja, pa sam onda odustao.
Hteo sam i ja, pa sam onda odustao.
-
- bela tehnika
- Specialty: whitegoods
Ja juce porucio sa alija. Dakle ako predjem 5 dolara postarina mi 200dolara
. Ispod 5 je free. Tako da videcemo dal ce uopste stici paket. Narucio sam 17komada lnk304 idu ko alva.

- miodrag popovic
- gx
Danas taman ugrađujem zadnje diode 2W 6V 3535 minus debela,ostale dve,kad stiže paket-ić 100kom SAMIORE Store i drugi LG Innotek LED LED Backlight 2W 6V 3535 100kom SONGXIN LIGHT Store plus debela.
Poručeno 01.07.2020 oba stigla istovermeno oba sa nekom nalepnicom LITUANIE POST i preko još jedna FRANCE LA POSTE
Sad samo da se zavalja,imam poručeno dosta,utanjile zalihe.Pravo da kažem nisam se nadao...
Poručeno 01.07.2020 oba stigla istovermeno oba sa nekom nalepnicom LITUANIE POST i preko još jedna FRANCE LA POSTE
Sad samo da se zavalja,imam poručeno dosta,utanjile zalihe.Pravo da kažem nisam se nadao...
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
- 16 Odgovori
- 4867 Pregledano
-
Zadnji post napisao nike
05 Avg 2022, 17:25