Ko dođe kod mene u radionicu, i ja mu dovezem sličnu mašinu sa palim bubnjem (tavih je 80% slučajeva jer svi teraju dok ne spadne kaiš) a onda on
sam završi ceo posao koji sam opisao na toj mašini (dakle
sve očisti od kamenca i sklopi nazad komplet mašinu) za manje od 5 sati ja ga o svom trošku vodim na večeru na Zemunski kej...
PS naravno, podrazumeva se da mašina prilikom provere bešumno radi, nema ni malo zazora u osovini i nigde ne curi
sfar je napisao:Pa ne bih rekao da je tako komplicirano , jedino ako radiš sam onda ima malo problema sa rastavljanjem bubnja (kade). naime bubanj (kada ) se lako rastavlja i ne treba ništa bušiti. inače kada ima jedno 10 vijaka koji se šarafe u plastiku i između dolazi brtva koja obavezno mora bit nova . brat bratu 3 h posla + kontrola rada.
Po ovom pisanju vidim kolega da ti veš mašine nisu specijalnost pa bih te molio da još jednom pročitaš početak teme gde piše da se ovde radi o kadi koja je zavarena na spoju

Vreme za završetak celog posla neću ni komentarisati jer je sigurno da su neke operacije preskočene ako je sve završeno za 3h + kontrola u radu

a za zaptivač bubnja prvi put čujem da se obavezno menja, ne znam ni da li ga uopšte i ima u prodaji (osim za candy). Tu se ide na silikon u 98% slučajeva, najbolje providni osim ako je kombinovana mašina - onda crveni. Ovaj posao, ukoliko se želi uraditi kako treba, je pravo malo umetničko delo.
Toliko od mene na ovu temu, over and out...