Abo i Abica resili da se sexaju pa se uputili na krevet .
Pocela predigra pa pocelo usijavanje pa pocela igra pa onako u transu Abica kaze: Abooo...Abooo mili moj daj pricaj mi prljave stvari......
Na to ce Abo: KUHINJA,KUPATILO,HODNIK ......
Seta zeka pored reke i spazi vdru na obali kako se sunca! Skoci zeka i brzinom munje opali vidru pa produzi dalje!
Sutradan zeka opet seta i na istom mestu opet ugleda vidru ! Al" sad sav vazan, onako shepureci se kaze: " Zdravo tidro!" " Nisam ja tidra nego vidra"... vidra ce njemu !
" Ma ko te jebe", kaze zeka, "Ja kog jebem njemu ne persiram" !
Otisao Abo u javni WC i otkad vidi da nema toalet 'artije razmislja sta ce pa se seti da pita "kolegu"do njegove kabine
Decki...ja se izvinjavam ...da ne imate toalet 'artiju....
Zao mi je potrosio sam...
A slucjno da ne imas neke novine
Zao mi te ...al ne citam novine...sve bre lazu
Nastade tisina kao u grobu....pa....
Decki da slucajno imas da mi rasitnis 100 din po 50....
Ide baba autom i udari u "lezeceg policajca". Odpadne joj guma i pocne da psuje..... prilazi joj policajac i kaze:
Gospodjo, nemojte se brinuti ..... blizu ovde ima automehanicar.....on ce gu...
A na to ce baba:
Ma nije mi do gume, nego gde nadjoste vaseg kolegu bas tu da sahranite....
Lezi Abo na kaucu... pijucka ...gleda televiziju i odjednom zazvoni telefon
Jesi pokupio dete iz jaslica.. :call: ..Jesi nakupovao namirnice... :palacinke: ..sutra dolazi mama... nisi zaboravio... :-: mili moj.. ..a zasto cutis.. sto ne kazes nesto Abro moj sladak :evil:
Pa nisam ja Abro ...ja sam Abo. ...i tako mi postalo lako na dusi oseto lakocu koju odavno nisam osetio....uuu lepotaaaaaa
Dva policajca setaju ulicom i nailazi stranac trazeci pomoc.Do you speak english.Policajci odmahnuse glavom.Stranac se ne predaje i nastavlja sa pokusajima da se sporazumije na:njemackom,italijanskom,francuskom i na kraju i spanskom.Kad sve bi uzalud covjek odustaje i produzi dalje.
Jedan od policajaca koji osjeti malo grize savjesti kaze ovom drugom:"Vidje li ovaj govori pet jezika",a ovaj ce drugi mrtvo-hladno"Pa sta mu bi bolje od toga"
Evo jednoga uz veliko postovanje kolegi @kalajitu:
Otisao bosanac kod prijatelja u sandzak malo razgledao i iz radoznalosti pita ga " gdje je ovdje vase groblje" a ovaj mu odgovori
"ma mi se ovdje samo radzamo a groblje nam je negdje kod Sarajeva.
džale Bez alata nema zanata, a bez znanja ni najbolji alat neće pomoći.
Sjede dva policajca u nocnoj smjenii gledaju tv
jedan od njih rece: e stvarno je Nikola Tesla bio veliki mozak kad je izmislio struju ko bi sad sjedio ovdje u mraku i gledao televizor
džale Bez alata nema zanata, a bez znanja ni najbolji alat neće pomoći.
OZENIO MUJO UKRAJINKU IZ CERNOBILA
DOVEO JE KUCI, A
RODBINA DOSLA DA VIDI MLADU.
GLEDAJU, PA NIJE NI LIJEPA, NI ZGODNA,PA NE ZNA
NI KUVATI, NIJE NI VREDNA.
-PA ZASTO SI JE, MUJO BOLAN, OZENIO?
Dosla Ciganka kod lekara ginekologa na pregled, on je pregleda pa kaze '' A bre, reci mi..kako to da si gore seda a dole crna k'o ugarak?'' a Ciganka ce na to '' Eee, bre doktore...gore briga-dole razbibriga''
cubica
samo laž treba državnu podršku, istina stoji sama od sebe uspravno!