Eurolux snv45 predugo pere - REŠENO
Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac
Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
-
- bela tehnika
- Contact person: Rade Gelevski
Eurolux snv45 predugo pere - REŠENO
Masina za sudove eurolux snv45
kod:11803166520001
na elektronici 16010011110st41
Musterija kaze da masina pere po 4sata i vise i da zavrsi program oprano suge.
Ja sam proverio grejac,pumpe hidrostat i sonda 10k.om i sve je ok.
Megutim kad sam je pustio u rad primila vodu pocela da radi pa nako neko vreme stane 2-3sek pa opet sprica pa stane 2-3sek i tako sam ceko edno 20min i nije ukljucio grejac.Izvadio sam elektroniku valjda je problem u nju.
Sto bi proverio drugo?
kod:11803166520001
na elektronici 16010011110st41
Musterija kaze da masina pere po 4sata i vise i da zavrsi program oprano suge.
Ja sam proverio grejac,pumpe hidrostat i sonda 10k.om i sve je ok.
Megutim kad sam je pustio u rad primila vodu pocela da radi pa nako neko vreme stane 2-3sek pa opet sprica pa stane 2-3sek i tako sam ceko edno 20min i nije ukljucio grejac.Izvadio sam elektroniku valjda je problem u nju.
Sto bi proverio drugo?
Zadnja izmena: gelevski, dana 01 Dec 2012, 15:40, ukupno menjano 1 put.
-
- _
- Warranty service: PHILIPS, LG, PIONEER
- Contact person: Boris
- Specialty: tv-multimedia
Re: Eurolux snv45 predugo pere
Ne mora da znaci...ako ta masina ima auto programe...odnosno senzor zaprljanosti vode onda ako je zaprljan ona moze da pere 2 dana dok se ztaj senzor ne ocisti...:)...
Ako je sonda u redu i ako nema senzor zapr. onda bi najvjerovatnije mogla biti elektronika...
Uzmi u obzir i da li ima dovoljno pritiska sa cesme...moze i to da zaebava rad...
Pozdrav...
Ako je sonda u redu i ako nema senzor zapr. onda bi najvjerovatnije mogla biti elektronika...
Uzmi u obzir i da li ima dovoljno pritiska sa cesme...moze i to da zaebava rad...
Pozdrav...
Rad je stvorio čovjeka, a nerad gospodina...
- dejan-dexi
- bela tehnika
- Contact person: Dejan Matejić
- Specialty: whitegoods
Kao sto rece c00l4nt moguc je slab prijem vode u masinu , los protok, pa ima malu kolicinu vode i kada cirkulaciona pumpa krene da radi spusti se nivo vode na hidrostatu. Proveri prijem vode , zaprljanost , (masnoca) .... sve sto utice na kolicinu vode.
-
- bela tehnika
- Warranty service: Bosch Siemens Electrolux Zanussi AEG Končar Vivax
- Contact person: ZDRAVKO
mislim da je elektronika i trebalo bi je resetovati ili nanovo ubaciti softver.Kod prijema vode treba da ima vremenski perijod za kojeg treba da dođe na nivo ako ne javlja grešku pri prijemu vode.U svakom skučaju pregledati kontakte na elektroniki i prelemovat sumnjive kontakte u nekim slučajevima i to pomogne...
BLAGO ONOM KO RANO POLUDI VAS MU VJEK U VESELJU PROĐE
-
- bela tehnika
Re: Eurolux snv45 predugo pere(reseno)
Problem je bio u elektronici. Kondezator je izgubio kapacitet, pa kad doge da ukljuci grejac masina stane pa ispocetka zapocinje ciklus, a dali zavrsavala proces neznam. Musterija kaze da je zavrsavala?posle 4-5sata. Jedna tura suge je isprano i je OK.Pozdrav svima!
- dejan-dexi
- bela tehnika
4-5 sati rada je puno za masinu za sudove
-
- bela tehnika
Tacno da je mnogo ali sa novim kondezatorom radi kako sto treba 1s10min zavisi koji program je odabran.
PS Zasto zadnji post je prepravljen
PS Zasto zadnji post je prepravljen
- dejan-dexi
- bela tehnika
To je vec sasvim OKgelevski je napisao:Tacno da je mnogo ali sa novim kondezatorom radi kako sto treba 1s10min zavisi koji program je odabran.

Zadnja izmena: dejan-dexi, dana 02 Dec 2012, 01:26, ukupno menjano 1 put.
-
- bela tehnika
Ja sam pisao koji je kondezator megutim kao sto vidis u predhodni post pitam zasto mi je prepravljen post mozda nije za javnost
- Stolle
- Preminuo
- Specialty: tv-multimedia
Pretpostavljam da je urednik uklonio jer javni deo foruma posećuje dosta krajnjih korisnika, pa konkretna rešenja, ono što se serviseri muče, ne bi trebalo baš olako deliti.
"29 poslednjih dana u mesecu je najteže"
Re: Eurolux snv45 predugo pere - REŠENO
Pozdrav,i ja sam imao isti problem ,promenio kondenzator i sve ok.Masina oprala 15 puta pa se pojavio novi problem.
Na bilo kojem programu,primi normalno vodu ,pocne da radi pumpa za pranje,posle 3-4 minuta stane i nista.
ponovnim biranjem programa ,sve se to ponavlja.Triak koji pali pumpu izgubi napon,Proverio sam sve delove. Sve mi deluje ok .
Na bilo kojem programu,primi normalno vodu ,pocne da radi pumpa za pranje,posle 3-4 minuta stane i nista.
ponovnim biranjem programa ,sve se to ponavlja.Triak koji pali pumpu izgubi napon,Proverio sam sve delove. Sve mi deluje ok .
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
-
Gorenje GSD641WS1 Predugo traje pranje sudova
napisao icko » 12 Jan 2025, 12:36 » u MAŠINE ZA SUDOVE - 14 Odgovori
- 2361 Pregledano
-
Zadnji post napisao gelevski