fanzo Professional expert team
osnovano 02. avgusta 2006.

Nekada smo se okupljali po raznim forumima i upoznavali. Vremenom smo shvatili da nam treba nešto novo.To "nešto novo" je osvanulo 02. avgusta 2006. godine. Napravili smo web platformu koju možemo sami da uređujemo i planiramo dalju saradnju a u svrhu okupljanja i razmene iskustava i servisne dokumentacije prvenstveno profesionalnih rtv servisera i elektroničara sa regiona ex-YU prostora. Isto tako i pomoć u diskusijama i edukaciji budućih kolega servisera raznih elektronskih uređaja za široku upotrebu. Napravili smo i deo za krajnje korisnike aparata nazvan Pomoć Korisnicima. Tu je i birtija/off-on topics za neobavezne teme.

Ono što je najbitnije, a to su ExpertTim forumi. Specijalizovani forumi za poslove servisiranja elektronskih aparata za široku upotrebu , jednostavno rečeno forumi za RTV servisere. Svaki od ovih foruma ima naznaku/sufiks *ExpertTim* i ne dozvoljavaju javni pristup iz razloga poslovne tajne.
ExpertTim je oformljen da bi se bezrezervno i bez predrasuda razmenjivale informacije među kolegama. Svaka nova informacija (kvar/rešenje kvara) se uredno slaže u jedinstvenu bazu kvarova isto tako i dugogodišnja iskustva "male-velike tajne" naših kolega i dostupna je samo članovima Expert grupe , odnosno kolegama, sve u svrhu lakšeg i bržeg pronalaženja kvara. Veliki broj Service-manual dokumentacije je dostupan zahvaljujući opet našim kolegama.

Broj članova i kolega se vremenom polagano povećavao, pa se i tematika na forumu širila. Uskoro su otvoreni i forumi za servisere bele tehnike. Kako javni, tako i zatvoreni pod nazivom BTexpert. Sa neprestanim i brzim razvojem tehnike ukazala se potreba za uskom saradnjom servisera tv i servisera bele tehnike, a što to ranije nije bio slučaj.

Kako se vremenom broj članova povećavao, tako se i širila baza informacija, dokumentacije i svega ostaloga potrebnog za rad. Ukazala se i potreba za dodatnim serverom koji služi za slučaj ispada ili kvara na osnovnom serveru, a nalazi se ovde help forum sve u cilju da se obezbedi 24/7/365 dana u godini neprestana komunikacija između kolega. Kratko objašnjenje za "Help forum" je ovde.

Od 01.Jula 2007. godine pristup u expert grupu zahteva donacije. Razlog su veliki troškovi i ne tako male investicije održavanja sajta, foruma, troškovi servera, nabavke dokumentacije i ostalih neophodnih stvari. Kao Expert-Team funkcionišemo odlično i složno. Usledilo je pozitivno mišljenje od strane kolega i nastavljamo dalje sa radom na zadovoljstvo svih članova. Detaljnije.

Od 2007. godine, uspešno svake godine organizujemo okupljanja. Svake godine je okupljanje u drugoj republici. Detaljnije o ovim događajima možete pročitati ovde.


servisiranje iz oblasti:

Televizije
Audio i Video tehnike
Profesionalne studijske opreme
Bele tehnike
Alarmnih sistema
Računari
Mikrokntroleri
LED
Alati i elektronska pomagala za rad
....

 

 

 

 

 

 

 pomoĆ u informisanju

Naše cenjene mušterije i klijenti se mogu informisati o njima zanimljivim pitanjima iz oblasti našeg delovanja. Pitanja možete postaviti na našem forumu ovde>> ili čitati već prethodne teme.