Gorenje WT62112 NTC zamena
Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac
Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
-
- _
- Specialty: consumer
Gorenje WT62112 NTC zamena
Grejač 2500W treba da se zameni a na njemu je NTC koji je ispravan.
Grejač sa otvorom mogu da pronađem ali nisam siguran kako da sa ovog neispravnog skinem NTC a da ga ne oštetim.
Svaki savet je dobrodošao.
Pokušao sam ovde na forumu sa pretragom ali bez rezultata.
Grejač sa otvorom mogu da pronađem ali nisam siguran kako da sa ovog neispravnog skinem NTC a da ga ne oštetim.
Re: Gorenje WT62112 NTC zamena
Za skidanje NTC samo opusti maticu iznad ozemlenje i tako lako povučeš vani taj senzor.
Lp Srečko

Lp Srečko
Samouk
- Ribery
- gx
- Contact person: Darko
- Specialty: tv-multimedia
- Kontakt:
Koliko ja znam, kad god sam menjao grejač na Candy mašinama uvek sam kupovao grejač sa NTC-om fabrički ugrađen. Ne bavim se popravkama bele tehnike ali za svoje potrebe ponekad zamenim po neki deo i znam da to ide u kompletu.
Imaš na primer ovde sve u kompletu
Imaš na primer ovde sve u kompletu
Kod: Označi sve
https://kupideo.com/grejac-za-ves-masinu-gorenje-102278
Posao TV servisera moras da volis da bi radio takav posao. Ovaj posao niko ne uci samo zbog novca.
Grejac na slici vam je 2050w,nemojte stavljati nikako jaci grejac!Mozda ste pogresili u kucanju.Najbolje da kupite original gorenje...a ako kupujete druge obratite paznju da li grejac treba da ima falc ili ne!Pozdravdzeksonbauer je napisao: ↑27 Feb 2022, 18:00Grejač 2500W treba da se zameni a na njemu je NTC koji je ispravan.
20220224_130935.jpg
- jaro
- bela tehnika
- Contact person: jaro
- Specialty: whitegoods
Pošto si napisao da si specijalista za belu tehniku, trebalo bi da rešiš takvu stvar kao 2+2.....?
Bez alata nema zanata!.....a bez znanja dzaba ti alat!
- sim
- gxu
- Warranty service: Bela tehnika
- Contact person: Ivan
- Phone number: 0038162303936
- Specialty: whitegoods
Kupi grejac za whirlpool od 2050w lakse ces ga naci i to ti je istvari original.
Kad skines stari grejac sa masine ntc ima lagano da skines.
Kad skines stari grejac sa masine ntc ima lagano da skines.
SIMkom
-
- _
Хвала на помоћи.
Навео сам да грејач није проблем наћи, а НТЦ је исправан и немам потребу за новим и зато сам се обратио за савет. Грешка је у куцању снаге грејача, треба 2050W.
За злураде коментаторе, нисам написао да сам специјалиста, то сам одабрао у падајућем менију приликом регистрације као област занимања.
Плус, ово није део форума за мајсторе и специјалисте, лечи комплексе на другом месту.
Навео сам да грејач није проблем наћи, а НТЦ је исправан и немам потребу за новим и зато сам се обратио за савет. Грешка је у куцању снаге грејача, треба 2050W.
За злураде коментаторе, нисам написао да сам специјалиста, то сам одабрао у падајућем менију приликом регистрације као област занимања.
Плус, ово није део форума за мајсторе и специјалисте, лечи комплексе на другом месту.
- KASA1
- Site Admin
@dzeksonbauer, drugi post na forumu i već si u konfliktu. Ako ti bijela tehnika nije specijalnost, promijeni to u svom profilu. Isto tako, drži se teme i mani nepotrebnih komentara i epiteta.
Za informaciju, ovo jeste otvoreni-javni dio foruma za majstore,... ostali koji to nisu, postavljaju teme u hobi podforumu ili forumu za krajnje potrošače.
Službeno pismo foruma je latinica pa bi molio da istu i koristiš.
Za informaciju, ovo jeste otvoreni-javni dio foruma za majstore,... ostali koji to nisu, postavljaju teme u hobi podforumu ili forumu za krajnje potrošače.
Službeno pismo foruma je latinica pa bi molio da istu i koristiš.
"Čovječe, pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!"
-
- _
Захваљујем људима добре воље који су ми помогли, а ви ме слободно искључите, радите шта хоћете, ја не одступам од ћирилице.
- alexa_pg
- Site Admin
Na ovom forumu postoje neka pravila i red je da ih se članovi pridržavaju.
Između ostalog, praksa je da se piše latinicom. Ako bi dozvolili da Arapi pišu arapski, Rusi ruski... na šta bi to ličilo.
Oni koji ne znaju latinicu, imaju na usluzi Googl prevodilac.
Prema tome, da ne dužim pisaniju, poštuj kućni red i tako nastavimo dalju saradnju.
Nemoj da se inatiš sa urednicima.
"I ja volim ljude ali ih sve manje podnosim"
- KASA1
- Site Admin
Nije to nikome namjera,... osobno, poštujem različitosti i smatram da su one bogatstvo svakog društva.
Ćirilica je, naravno, jednako vrijedna kao i latinica, no, kako ovo nije društveni forum za neuređenu slobodu govora niti eksperiment demokracije, već naprotiv, specijalizirani uređeni tehnički forum sa definiranim pravilima ponašanja na kojima uredništvo mora inzistirati, moja je zamolba upravo išla u tom smjeru.
Stoga se nadam da ćeš preporuke ispoštovati i da ćemo, kao što kolega reče, nastaviti suradnju i nadalje.
"Čovječe, pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!"
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
- 6 Odgovori
- 2563 Pregledano
-
Zadnji post napisao GOKA
07 Jun 2009, 15:56