E-Nr. WTE863058Y/30 FD 9106 200345
Kod ove sušilice dešava se ovo:kod uključenja starta,na displeju se pojavi vrijeme do završetka 1:59,da bi kroz nekoliko minuta prikazalo 1:58,potom 1:57,a onda 0:01 te nakon minutu se
isključi i ugasi displej.Nakon toga se ne može uključiti nekih 5 minuta,a onda opet ista stvar.Kroz tih nekoliko minuta bubanj okreće i grijač radi(grije).Pošto sumnjam na elektroniku,skinuo
sam modul i odnesao na pregled.Elektroničar mi je rekao da je promjenio elektrolite,a drugo nije našao ništa neispravno.E,sad mi treba savjet,prije nego idem montirati,može li biti uzrok
takvom kvaru elektronika ili može biti nešto drugo.Još mi je rekao elektroničar da bi mogao biti procesor.Ako ne bude rješen problem zamjenom elektrolita,ne bih htio da budem opet na
početku.
Htio sam ubaciti slike modula,ali sam promjenio prijenosno računalo,pa ne mogu naći način,dok ne zamolim nekoga za pomoć.Nadam se da ću dobiti neki savjet bez uvida u slike-samo po
opisu kvara.Pozzz
Sušilica Bosch FD9106-Prekida sa radom
Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac
Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
- miodrag popovic
- gx
- Phone number: 00381638773821
- Specialty: tv
Re: Sušilica Bosch FD9106-Prekida sa radom
Po opisu imaš dva kvara.Prvi što skraćiva vreme sušenja i drugi kad je mrtva elektronika.Obično je za prvi neispravan senzor vlage a za drugi napajanje.
Ko izgubi dobitak, taj dobija gubitak
- jaro
- bela tehnika
- Contact person: jaro
- Specialty: whitegoods
Nadam se da si isprobavao sa mokrim vešom.
Kod njih je bilo problema sa Tny, -radi malo pa prekine skroz.
Kod njih je bilo problema sa Tny, -radi malo pa prekine skroz.
Bez alata nema zanata!.....a bez znanja dzaba ti alat!
" Kod njih je bilo problema sa Tny, -radi malo pa prekine skroz." -dati ću ga zamjeniti,a što se tiče senzora vlage,molio bih da mi se objasni gdje se nalazi,jer sam negdje našao da se nalazi u
vratima u obliku metalne ploče.Da li ga treba samo očistiti ili ga treba zamjeniti.Ovo pitam,jer nemam puno iskustva sa sušilicama,pa se nadam da ću uz nečiju pomoć rješiti i ovaj problem.
Sada ću poslati i slike modula.
vratima u obliku metalne ploče.Da li ga treba samo očistiti ili ga treba zamjeniti.Ovo pitam,jer nemam puno iskustva sa sušilicama,pa se nadam da ću uz nečiju pomoć rješiti i ovaj problem.
Sada ću poslati i slike modula.
- jaro
- bela tehnika
- Contact person: jaro
- Specialty: whitegoods
Senzor vlage je iznutra, ispod vrata- dva "smajlija", proveri konekcije, eventualno ih malo prešmirglaj...
Bez alata nema zanata!.....a bez znanja dzaba ti alat!
Re: Sušilica Bosch FD9106-Prekida sa radom * REŠENO *
Zamjenjen TNY266,očišćen senzor vlage(iako nije bilo puno kamenca-ujedno ću ga prikazati u privitku),te montirao modul.Mašina radi bez prekidanja i skraćivanja programa.Hvala na savjetima.
Pozzz
Pozzz

-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
- 23 Odgovori
- 12843 Pregledano
-
Zadnji post napisao orion52