komora za cveće
Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac
Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
- frigoservisbata
- bela tehnika
komora za cveće
Nadam se da je tema na pravom mestu..Dakle pitanje,ako je neko radio,koja temperatura je potrebna za skladistenje cveca?Treba da radim jednu komoru pa bi mi ta informacija dobro dosla..Trazio sam po netu al nisam nasao bas konkretan odgovor..
Bolje je biti malo lud, nego malo pametan.
- JaroslavBires
- ___
- Specialty: whitegoods
Re: komora za cvece
U suštini, mislim da treba slična kao za voće, jer ne bi trebalo da smrzne a treba veća vlaga da se cveće ne isušuje!
Praviš li komoru za rezano ili za cveće u saksijama?
Malo sam potražio na Netu i eto:
Praviš li komoru za rezano ili za cveće u saksijama?
Malo sam potražio na Netu i eto:
- Prilog
-
123Qualityflower.pdf
- (336.13 KiB) Preuzeto 663 puta.
-
skladistenje rezanog cveca.pdf
- (122.71 KiB) Preuzeto 312 puta.
-
cuvanje cveca.doc
- (139.5 KiB) Preuzeto 573 puta.
Možda ne znam, al' znam, ko zna! 

- frigoservisbata
- bela tehnika
Re: komora za cvece
Hvala na pomoci.Covek ima cvecaru ,znaci rezano cvece..Trazio sam i ja po netu al na nasem jeziku jer sam slab sa engleskim..Snaci cu se deca znaju engleski a ja razumem ono sto mi treba(strucne nazive).Pozdrav..ako ima jos ko sta da doda hvala Vam unapred.
Bolje je biti malo lud, nego malo pametan.
Re: komora za cveće
video sam kako to izgleda u orginalu namenski za bas to (karakteristike neznam, a nije me ni interesovalo), unutra su isparivaci (ili kako vec) ogromni su i nemaju ventilatore , ne sme da duva vetar unutra valjda 

proradijo mi net zahvaljujuci fanzi
- JaroslavBires
- ___
Da, to je tzv mirno hlađenje, no tu je površina isparivača nekad ravna površini poda!
Ovako radimo uglavnom kod mesara radi manjeg kaliranja robe, a verujem da je kod cveća još osetljivije na kalo!
Ima i tu kompromis: tzv čarapa kroz koju ventilator duva duž cele komore i difuzuje hladan vazduh!
Ovako radimo uglavnom kod mesara radi manjeg kaliranja robe, a verujem da je kod cveća još osetljivije na kalo!
Ima i tu kompromis: tzv čarapa kroz koju ventilator duva duž cele komore i difuzuje hladan vazduh!
Možda ne znam, al' znam, ko zna! 

- dudo40
- _
- Warranty service: Končar
Ovo je interesantno...............moram priznati nisam znao
Inače ako si slab na jeziku postavi si Mozillu za preglednik a na nju dodaj Fox lingo program koji će da ti sam prevede, istina ne 100% ali dovoljno da znaš o čemu se radi.
Ne znam ni ja kineski ni bugarski ali se služim
Inače ako si slab na jeziku postavi si Mozillu za preglednik a na nju dodaj Fox lingo program koji će da ti sam prevede, istina ne 100% ali dovoljno da znaš o čemu se radi.

Za prevodenje može se koristiti i Google translatedudo40 je napisao:

Lp Srečko
Samouk
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
- 9 Odgovori
- 1546 Pregledano
-