Štelovanje mehaničkih termostata
Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac
Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
- bracans
- bela tehnika
- Specialty: whitegoods
Štelovanje mehaničkih termostata
Evo od mene tablica stelovanja ranco K mehanickih termostata, posto se cesto govori o stelovanju tih termostata a nisam video nista konkretno, da se nadje kolegama.
Skinuh je da je prebacim u jpeg, ali ne ide, bude jako mutna, moracu do radionice po nju, ako neko ima nek stavi, htedoh biti od pomoci. :komp:

Zadnja izmena: bracans, dana 13 Okt 2015, 20:27, ukupno menjano 3 puta.
Za moju svaštaru na googl pretrazi kucati moj electro cool blog.
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
- 13 Odgovori
- 8111 Pregledano
-
Zadnji post napisao nuk
09 Jun 2011, 08:50
-
-
Zamrzivac Privileg,zamena termostata K49(RESENO)
napisao mrdugi » 06 Jun 2009, 21:03 » u FRIŽIDERI I ZAMRZIVAČI - 5 Odgovori
- 3785 Pregledano
-
Zadnji post napisao mrdugi
11 Jun 2009, 21:52
-