kombinovani indesit ce238v evolution
Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac
Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
- goranfri
- bela tehnika
- Warranty service: Icematic Simag Scotsman LaSanMarco Brema LaCimbali Joly
Manitowoc - Specialty: whitegoods
Re: kombinovani indesit ce238v evolution
Naravno da ubaciš drugi isparivač u frižider kada već imaš mogućnost.
Evo i slike kako izgleda gde sam nasao da je bilo ulja na ovom spoju sa bakarnom cevi koja ide u zamrzivac a isto se vidi i kapilara za zamrzivacki deo.Traenutno sam ovaj spoj premazao Devcon epoxilnim sredstvom i ostavio da se stegne pa da probam sta ce biti posle.sve slike osim gde je kompresor treba zarotirati udesno,zaboravio sam da uradim.
Pojavila se nova stvar kod ovog frizidera.Nije gas curio na spoju kako sam sumnjao nego je aluminijumska cev koj vodi od gornjeg isparivaca prema donjem gde se spaja sa bakarnom bila porozna i mislim da je do probijanja na cevi doslo uglavnom duz linije gde je kapilarna bakarna cev bila pripojena u termoskupljajucem plasticnom srevu.To se vidi po tragu od kapilare i rupicama uzduz tog traga. Mislim da su bar na ovom mom Indesitu ugradjene veoma lose alu cevi na kojima sam video poroznost i na unutrasnjoj strani.Zamenio sam ovu cev sa bakarnom i ugradio novi isparivac unutra.Sada se samo bojim da ne pusta i na alu cevima koji vode do dojneg isparivaca i od njega do kompresora.Ako se i tamo pojavi bice jos dosta posla.Pretpostavljam da je zamrzivacki isparivac od celicne hromirane cevi pa cu moci ako treba da spojim sa bakarnim samo sto ce posao biti veci nego ovo dosada. U prilogu stavljam slike alu cevi gde se vidi poroznost na njoj i mislim da je sramota za Indesit sto ovako los materijal ugradjuje ili je to mozda radjeno za "nasa istocna trzista"
- GTI
- bela tehnika
- Warranty service: LG, Samsung, Vivax, Galanz, Venting, Crypton
- Specialty: whitegoods
Nije to zbog naseg trzista,takav je i Liebherr kupljen u Nemackoj,a kosta par hiljada eura.Svi su takvi...Jednostavno,svaki aparat proizveden u zadnjih desetak godina je napravljen da izdrzi max 5 godina,a zatim sledi ili skupa popravka (na granici isplativosti) ili otpad pa opet novo...
Majstore,pošto je to i.............koliko će to da košta?!
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
- 20 Odgovori
- 4545 Pregledano
-
Zadnji post napisao alexb
16 Jun 2011, 13:58
-
-
Indesit ce238v problem sa elektronikom
napisao alexb » 09 Jul 2022, 21:57 » u FRIŽIDERI I ZAMRZIVAČI - 7 Odgovori
- 2717 Pregledano
-
Zadnji post napisao alexb
21 Jul 2022, 17:42
-
-
-
INDESIT CA238 , kombinovani hladnjak-zamrzivac ne iskljucuj
napisao ddimitrijevi » 10 Okt 2008, 22:00 » u FRIŽIDERI I ZAMRZIVAČI - 2 Odgovori
- 1562 Pregledano
-
Zadnji post napisao kisko
23 Nov 2008, 23:47
-
-
-
INDESIT B33FNF kombinovani frižider
napisao Sale Mitrovic » 11 svi 2009, 11:48 » u FRIŽIDERI I ZAMRZIVAČI - 25 Odgovori
- 12721 Pregledano
-
Zadnji post napisao Talichni
25 Jan 2017, 17:33
-
-
-
Indesit kombinovani frižider izbacuje grešku na displej A2
napisao Aleksandaras » 29 Okt 2020, 17:14 » u FRIŽIDERI I ZAMRZIVAČI - 1 Odgovori
- 1954 Pregledano
-
Zadnji post napisao sim
29 Okt 2020, 18:20
-
-
-
Kombinovani frizider gorenje ODUSTAO
napisao deletraj » 25 Sep 2009, 10:43 » u FRIŽIDERI I ZAMRZIVAČI - 3 Odgovori
- 1472 Pregledano
-
Zadnji post napisao deletraj
26 Sep 2009, 06:33
-
-
-
kombinovani frizider BEKO S25CBPBW10 - termostat?(REŠENO)
napisao dhm69 » 30 Avg 2010, 12:52 » u FRIŽIDERI I ZAMRZIVAČI - 33 Odgovori
- 17860 Pregledano
-
Zadnji post napisao goranfri
05 Sep 2010, 22:16
-
-
- 10 Odgovori
- 2476 Pregledano
-
Zadnji post napisao goranfri
13 Nov 2010, 23:17