frizider Samsung RS23FCSM potreban service manual
Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac
Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
frizider Samsung RS23FCSM potreban service manual
Pozdrav kolegama
Potreban mi je service manual za samsung dvokrilni frizider model RS 23FCSM ili neki dokument kako ga restartovati na fabricki default.
Unapred zahvalan
Jujumara
Potreban mi je service manual za samsung dvokrilni frizider model RS 23FCSM ili neki dokument kako ga restartovati na fabricki default.
Unapred zahvalan
Jujumara
- kisko
- Preminuo
- Specialty: tv-multimedia
Re: frizider Samsung RS23FCSM potreban service manual
Jel ovakav displej
uvek ima nesto interesantno
Pozdrav,
Displej je ovakav kao sto mi je kisko poslao,problem se javio tako sto kobasica(posuda za vodu u frizideru\0 zaledi vodu koja protice i onda se javlja problem da na slavini posle otvaranja elektroventila voda ne tece za pice na frizideru,a ventilator u frizideru se cuje jel se stvori led na isparivacu. Imam utisak da vise ledi nego sto treba i ne znam da nije otkazao neki senzor i kod koga to nabaviti u BGD
Unapred zahvalan
Jujumara
Displej je ovakav kao sto mi je kisko poslao,problem se javio tako sto kobasica(posuda za vodu u frizideru\0 zaledi vodu koja protice i onda se javlja problem da na slavini posle otvaranja elektroventila voda ne tece za pice na frizideru,a ventilator u frizideru se cuje jel se stvori led na isparivacu. Imam utisak da vise ledi nego sto treba i ne znam da nije otkazao neki senzor i kod koga to nabaviti u BGD
Unapred zahvalan
Jujumara
- milan
- Preminuo
Da pitam i ja nesto, majstore servisere.
Kada sam hteo da kupim ovakav aparat dobio sam savet da ga nekupujem jer nema filtera za vodu da se kupe, a ovi
zbog nase vode brzo stradaju.
-------------
Neznam koliko je pametno postavljati ovde dokumenta oko servisnih podesavamja, da se nebi amateri "igrali" sa
aparatima i naneli im stetu.
Kada sam hteo da kupim ovakav aparat dobio sam savet da ga nekupujem jer nema filtera za vodu da se kupe, a ovi
-------------
Neznam koliko je pametno postavljati ovde dokumenta oko servisnih podesavamja, da se nebi amateri "igrali" sa
Pozdrav Milane,
Pa da vam napomenem da su cak filteri koji su spoljno montirani vrlo opasni,bio sam u stanu gde je puka filter za vodu i podigao ceo parket,zamislite da ste par dana odsutni od kuce bio bi haos, Ove unutrasnje filter koji su unutar frizidera sam nabavljao preko prijatelja u inostranstvu,tesko ih je naci,
Pozdrav
Nenad
Pa da vam napomenem da su cak filteri koji su spoljno montirani vrlo opasni,bio sam u stanu gde je puka filter za vodu i podigao ceo parket,zamislite da ste par dana odsutni od kuce bio bi haos, Ove unutrasnje filter koji su unutar frizidera sam nabavljao preko prijatelja u inostranstvu,tesko ih je naci,
Pozdrav
Nenad
- goranfri
- bela tehnika
- Warranty service: Icematic Simag Scotsman LaSanMarco Brema LaCimbali Joly
Manitowoc - Specialty: whitegoods
Problem je za filter,samo preko ih ima i skupi su.milan je napisao:Da pitam i ja nesto, majstore servisere.
-------------
- kisko
- Preminuo
Imas pravo,zahvatio sam malo veci deo slike....nebi trebalo al eto omaklo mi semilan je napisao: -------------

uvek ima nesto interesantno
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
-
Gorenje R63391E frižider, potreban manual i šema (rešeno)
napisao JaroslavBires » 26 Jun 2009, 09:36 » u FRIŽIDERI I ZAMRZIVAČI - 2 Odgovori
- 2192 Pregledano
-
Zadnji post napisao JaroslavBires
27 Jun 2009, 09:15
-
-
- 20 Odgovori
- 4545 Pregledano
-
Zadnji post napisao alexb
16 Jun 2011, 13:58
-
-
Kombinacija Samsung potreban manual
napisao bimba1958 » 15 Jun 2024, 10:24 » u FRIŽIDERI I ZAMRZIVAČI - 6 Odgovori
- 1213 Pregledano
-
Zadnji post napisao bimba1958
15 Jun 2024, 14:11
-
-
- 0 Odgovori
- 1197 Pregledano
-
Zadnji post napisao toce
02 Sep 2008, 16:20
-
-
Samsung RL36SBSM1BUL.frizider neispravan kompresor (RESENO)
napisao Klimadzija011 » 25 Okt 2011, 19:39 » u FRIŽIDERI I ZAMRZIVAČI - 13 Odgovori
- 2516 Pregledano
-
Zadnji post napisao Klimadzija011
27 Okt 2011, 04:57
-
-
- 11 Odgovori
- 5009 Pregledano
-
Zadnji post napisao frigo
25 Jun 2008, 04:39
-