napisao frigoservisbata » 12 Sep 2017, 14:18
Ja sam radio za Beko(6 meseci)i napustio sam..ne placaju nikako,tj.smesne pare su u pitanju a reklamacija gomila.kad god sam bio i konstatovao da nema gasa,a ne vidi se nigde mesto curenja,pisao sam nalog za zamenu...Svaki drugi uredjaj je pustao gas u isparivacu...Ne mogu da nadju majstore normalne,nego nadju indijance koji rade kako i sta hoce i zato dopunjavaju...za klime necu ni da komentarisem nista,nego da sam imao do sada gomilu situacija gde su uredjaji debelo bili prepunjeni,a kvar je najcesce turbina(prljava),prljavi fileri,isparivac,kondenzator ventilatora unutrasnje jedinice,spljostene cevi prilikom montaze itd...To je sve situacija vec godinama i svi nesto znaju i rade naopako..Skoro sam radio neku klimu gde me zvao covek samo da mu nadjem gde pusta,jer majstori koji su mu popravljali(punili)klimu dva puta za tri dana,nemaju sa cime da nadju mesto curenja...!nasao sam mesto curenja za deset minuta(masnoce od ulja gomila),zavario i zvao ga da ga pitam da li da je napunim?rekao mi je da ne treba da je punim!Naplatio sam mu kao da sam je i napunio....Sta vise treba da se kaze?Imam sliku postavicu je da vidite!
Bolje je biti malo lud, nego malo pametan.