Camcorder SHARP VLZ3 (NERESENO)
Pravila foruma
Naslov teme treba da bude u formatu: PROIZVOĐAČ, MODEL, KRATAK OPIS KVARA
Nakon rešenog kvara zatvoriti temu >> >UPUTSTVO< u suprotnom ništa ne činiti.
RAZNA UPUTSTVA
Naslov teme treba da bude u formatu: PROIZVOĐAČ, MODEL, KRATAK OPIS KVARA
Nakon rešenog kvara zatvoriti temu >> >UPUTSTVO< u suprotnom ništa ne činiti.
RAZNA UPUTSTVA
-
- _
Camcorder SHARP VLZ3 (NERESENO)
Zna li neko servis koji bi mogao da otkloni sledeci kvar: kad ukljucim kameru vidim samo osnovne podatke na ekranu(datum, stanje baterije, simbole za kasetu i td.) ne mogu da ukljucim menii niti da premotavam kasetu. Ne mogu niti da snimam niti da reprodukujem snimljeno. Kompjuter uopste ne reaguje (kao ranije, pre kvara) kada povezem kameru preko firewire porta.
Pomagajte !!!
Miki - 030-434-456 mob: 064-4935307 mikimic@sezampro.yu
VL-Z3U i VL-Z5U
Pomagajte !!!
Miki - 030-434-456 mob: 064-4935307 mikimic@sezampro.yu
VL-Z3U i VL-Z5U
-
- _
Cackao sam, cackao i nekako je proradila a neznam ni sam kako jer dugme za reset nema - bar ga ja nisam nasao. Ali sada je ekran skroz zelen, jedva se nazire jos po neka boja. Mora da je ta kamera pala, verovatno nekom od mojih ukucana ali niko nista ne prijavljuje, svi mudro cute. Ima li negde da se kupi novi LCD ekrancic ili mozda moze da se popravi? Ako moze da se popravi koliko bi kostalo (otprilike) i koliko bi vremenski to trajalo?
Hvala na savetima!
Hvala na savetima!
- fanzo
- Site Admin
- Phone number: 0038121781575
- Specialty: tv-multimedia
Ako je lcd fizički oštećen/puknut , to bi trebalo da se vidi na njemu. Ne mora da znači da je pao , probaj ipak da pronađeš možda ima reset taster , takve stvari se dešavaju i kad uzmeš tuđu karticu sa tuđim snimcima ( ponekad). Ili da se obratiš u najbliži servis pa da ti oni tačno kažu šta je.
Svakodnevno usavršavanje je bolje od zakasnelog savršenstva
-
- _
Velika molba za Zorana
Imam veliku molbu za moderatora:
Nikako ne mogu da nadjem broj tel. Tihomira Makuljevica (TIKSI1) a iz istog smo grada. Ne mogu ni da mu posaljem poruku sa elitesekurity foruma jer nemam dovoljno postova. Mozes li nekako da mu posaljes na pp donju poruku ili da mi kazes njegov br. telefona. U imeniku nema njegovog broja. Imam grindig TV koji je u kvaru a koliko vidim sa foruma , on ih popravlja.
Zdravo.
Ja sam iz Bora. Imam TV grundig, 100 Hz ali se pre par dana pokvario. Preko ekrana idu horinzontalne plave shrafte koje pocinju od mesta na ekranu gde nema boje (gde je beo detalj) i shire se od tog mesta u levo, do kraja ekrana. Slika na ekranu nije bleda ali je dolazio Nesha iz metalurga (i on popravlja televizore) da mi to popravi. Reko je da je mnogo oslabio ekran i probao je da ga osvezi nekim aparatom. Zelena boja je bila zalepila. Uspeo je da je "otkaci" tj. da je povrati ali kada smo probali TV slika je bila dobra ali su sada umesto plavih, po ekranu bile crne shrafte. Probao je da zameni neke sitne delove ali nista nije pomoglo. Nesto je jos dirao i vratio je kao sto je bilo - nije uspela opravka i preporucio mi je da kupim nov TV jer je ovom totalno oslabio ekran. Ako mislis da nije ekran u pitanju, pozovi 434-456 jer nemam tvoj broj telefona, pa da se dogovorimo o opravci. Ja sam u petoj mesnoj. Cena nije bitna
Pozdrav - Miki
Zorane, hvala ti mnogo !
Nikako ne mogu da nadjem broj tel. Tihomira Makuljevica (TIKSI1) a iz istog smo grada. Ne mogu ni da mu posaljem poruku sa elitesekurity foruma jer nemam dovoljno postova. Mozes li nekako da mu posaljes na pp donju poruku ili da mi kazes njegov br. telefona. U imeniku nema njegovog broja. Imam grindig TV koji je u kvaru a koliko vidim sa foruma , on ih popravlja.
Zdravo.
Ja sam iz Bora. Imam TV grundig, 100 Hz ali se pre par dana pokvario. Preko ekrana idu horinzontalne plave shrafte koje pocinju od mesta na ekranu gde nema boje (gde je beo detalj) i shire se od tog mesta u levo, do kraja ekrana. Slika na ekranu nije bleda ali je dolazio Nesha iz metalurga (i on popravlja televizore) da mi to popravi. Reko je da je mnogo oslabio ekran i probao je da ga osvezi nekim aparatom. Zelena boja je bila zalepila. Uspeo je da je "otkaci" tj. da je povrati ali kada smo probali TV slika je bila dobra ali su sada umesto plavih, po ekranu bile crne shrafte. Probao je da zameni neke sitne delove ali nista nije pomoglo. Nesto je jos dirao i vratio je kao sto je bilo - nije uspela opravka i preporucio mi je da kupim nov TV jer je ovom totalno oslabio ekran. Ako mislis da nije ekran u pitanju, pozovi 434-456 jer nemam tvoj broj telefona, pa da se dogovorimo o opravci. Ja sam u petoj mesnoj. Cena nije bitna
Pozdrav - Miki
Zorane, hvala ti mnogo !
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
-
Camcorder SAMSUNG VPD371 - Neradi IEE1394
napisao janko » 08 Mar 2008, 22:29 » u Servisiranje Digitalnih Kamera Fotoaparata - 6 Odgovori
- 2938 Pregledano
-
Zadnji post napisao janko
11 Mar 2008, 16:47
-
-
-
Camcorder SONY DCRHC19E - Nema prikaz na ekranu
napisao DZoni » 27 Sep 2009, 15:50 » u Servisiranje Digitalnih Kamera Fotoaparata - 6 Odgovori
- 3191 Pregledano
-
Zadnji post napisao bados
12 Okt 2009, 08:08
-
-
-
Digital Video Camcorder CANON MV200 [REŠENO]
napisao kidloco » 29 Mar 2012, 23:28 » u Servisiranje Digitalnih Kamera Fotoaparata - 15 Odgovori
- 5286 Pregledano
-
Zadnji post napisao Krajnc Karlo
25 Jun 2012, 17:55
-
-
-
Kamera SAMSUNG MINIDV D371 - Radi samo na punjac (NERESENO)
napisao biohazardny » 11 Nov 2008, 23:32 » u Servisiranje Digitalnih Kamera Fotoaparata - 23 Odgovori
- 8171 Pregledano
-
Zadnji post napisao Tica
18 Okt 2009, 22:57
-