novogodisnji poklon

31 decembar..ustaje covek i autom ide na posao...kvari mu se parno, guzva na autoputu, smrzo ko ona stvar....kasni za na posao, sef ga ceka sa otkazom u ruci.....aman bre sefe, zasto? e pa zato, ovaj mesec kasnis 5 puta i ovo ti je bilo zadnje..leleee, izlazi napolje prokisao, pauk mu odneo auto, leleeee kuka, nema nikog ko je video da mu kaze koji pauk mu odneo, ide na trafiku da kupi novine ne bi nasao koje firme tu operisu, ostavlja novcanik na pultu i prelistava, neko mu odneo leleeee, kuka place, nema auto, nema posla nema ni para leleee

krece pesice kuci kad na mobac ga zove prijatelj: gde si bre? evo si idem kuci polako..pa ajd pozuri, majka ti umrla..leleeee kako bre? e tako, umrla, nista se ne moze.....auuu..stize kuci pesice polako u suzama jadan, vidi zenu u trenutku sa koferima odlazi..gde ces zeno? napustam te, nasla sam si mladog i bogatog..lelee place kuka majko mila sta cu sad? nemam nista vise na svetu

puce mu pred ocima film, ide na most da se baci i dok se premisljava oce nece popeo se vec na ogradu, neko vice, stoojjj, sta ces, gde ces...ma evo, gotovo je sa mnom, bacam se i nek ide dovraga sve..cekaj, stoj, ne znas me? ma znam, ti si deda mraz ali sta mozes ti tu? bacam se...e bre, polako, cekaj, evo skoro ponoc, nova godina, mogu jos da ispunim zelje ja..aj, ovaj ce, mozes? e mogu de..pa majku da mi vratis? mogu de, mogu

i auto? da bre, da..i zenu i pare?? da bre, da, sve mogu....
ali moras i ti nesto, pa saaaddd, ono ovo, ja treba nesto, znas, ono, da kresnem, ako ne kresnem, nema nista od zelje..gleda ovaj levo desno ne bi video neku zensku da mu namesti, nigde nikoga

sta ce, gura gace, mesti se on

poceo da radi deda mraz, radi li radi..zavrsio posao i pita? je li bre? koliko imas ti godina? zasto ovaj pita? tako de, pitam te..paaa 45.....tek ce deda mraz....imas ti 45 godina i jos verujes u deda mraza?

sram te bilo

p.s.
promasio sam malo temu sa vicovima, izvinte