LCD TV
FIRMA: FOX
MODEL: Led tv 50dle988
MODEL DODATNO:
CHASSIS:
MAINBOARD:
PANEL:
T-CON BOARD:
INVERTER:
SMPS:
SIMPTOMI:
Imam problem sa NETFLIXom na TVu
DETALJAN OPIS KVARA i PREDUZETE RADNJE:
Imam problem sa NETFLIXom.
Izbacuje mi grešku ui-800-3
Predpostavljam da treba da se ažurira sistem televizora, ali mi traži USB sa fajlom ažuriranja, da li neko zna gde mogu da dobijem fajl taj za ažuriranje na sajtu FOXa nema, pokušao sam da ih kontaktiram bezuspešno i probaom sam da nadjem negde fajl ali nema nigde
FOX TV Led tv 50dle988 problem sa sistem update
Pravila foruma
Morate biti registrovani da bi pisali u forumu. REGISTRACIJA
U slučaju da želite kontaktirati administratora molimo da to učinite na sledećem linku KONTAKT
Morate biti registrovani da bi pisali u forumu. REGISTRACIJA
U slučaju da želite kontaktirati administratora molimo da to učinite na sledećem linku KONTAKT
- alexa_pg
- Site Admin
- Specialty: tv-multimedia
Re: FOX TV Led tv 50dle988 problem sa sistem update
Dobro došao na Fanzo forum.
Softver za navedeni aparat uglavnom imaju servisi koji rade popravke aparata u garantnom roku. Nisam siguran da će neko od njih tek tako postaviti javno softver da preuzima ko stigne.
Dosta ljudi je pisalo da su dobili softver od proizvođača pa iz tog razloga predlažem da probaš još jednom da ih kontaktiraš i tako riješiš svoj aparat.
Tema će biti premještena u podforum "pomoć krajnjim korisnicima"
Softver za navedeni aparat uglavnom imaju servisi koji rade popravke aparata u garantnom roku. Nisam siguran da će neko od njih tek tako postaviti javno softver da preuzima ko stigne.
Dosta ljudi je pisalo da su dobili softver od proizvođača pa iz tog razloga predlažem da probaš još jednom da ih kontaktiraš i tako riješiš svoj aparat.
Tema će biti premještena u podforum "pomoć krajnjim korisnicima"
"I ja volim ljude ali ih sve manje podnosim"
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
-
FOX 40AOS400C reset na fabrički
napisao BorkoJ » 16 Feb 2025, 13:26 » u POMOĆ KRAJNJIM KORISNICIMA APARATA - 1 Odgovori
- 1039 Pregledano
-
Zadnji post napisao Miles
17 svi 2025, 21:24
-
-
-
Samsung led tv HG40EE690DB, hotels mode
napisao emko558 » 08 Apr 2020, 19:14 » u POMOĆ KRAJNJIM KORISNICIMA APARATA - 5 Odgovori
- 4597 Pregledano
-
Zadnji post napisao emko558
08 Apr 2020, 21:26
-
-
- 14 Odgovori
- 4333 Pregledano
-
Zadnji post napisao bracans
19 Okt 2023, 12:47