DIGITALIZACIJA
Pravila foruma
Morate biti registrovani da bi pisali u forumu. REGISTRACIJA
U slučaju da želite kontaktirati administratora molimo da to učinite na sledećem linku KONTAKT
Morate biti registrovani da bi pisali u forumu. REGISTRACIJA
U slučaju da želite kontaktirati administratora molimo da to učinite na sledećem linku KONTAKT
- fanzo
- Site Admin
- Phone number: 0038121781575
- Specialty: tv-multimedia
Re: DIGITALIZACIJA
Sa digitalnim emitovanjem, smanjili su i snage odašiljača.
Svakodnevno usavršavanje je bolje od zakasnelog savršenstva
- Stolle
- Preminuo
Jesu i to mnogo i sad ovde to ne zadovoljava.
"29 poslednjih dana u mesecu je najteže"
- nike
- gxu
- Warranty service: Atosa Arisco Ozti Fimar Roller-Grill Systemair Fiocchetti Prismafood Cappone Hendi Omniwash Icetech ItalI-Ice
- Contact person: NIKE
- Specialty: whitegoods
Pa što plaćate! Nemojte plaćati ono što ne možete gledati!
"Blago budalama, njima je lako jer ne misle tako!" PV
- Stolle
- Preminuo
Ovi zemaljski kanali su besplatni. Ali ih prenose i preko kablovske, pa se isto koče, naravno. Kablovsku plaćamo simbolično, i slika na jedno 40-50% mesta je loša. Kod mene 40% kanala ne valja. I slika mnogo zavisi od temperature i vlage, strašno. Odveli su i u susedno selo, optičkim kablovima i tamo je slika nešto bolja.
A od nove godine, ponovo ide pretplata za RTS, ali će sad da bude kao kod vas, zvaće se neka taksa i moraće da se plaća.
Inače, rešavanje problema je jako teško. To je skoro kao država u državi.
A od nove godine, ponovo ide pretplata za RTS, ali će sad da bude kao kod vas, zvaće se neka taksa i moraće da se plaća.
Inače, rešavanje problema je jako teško. To je skoro kao država u državi.
"29 poslednjih dana u mesecu je najteže"
- nike
- gxu
- Warranty service: Atosa Arisco Ozti Fimar Roller-Grill Systemair Fiocchetti Prismafood Cappone Hendi Omniwash Icetech ItalI-Ice
- Contact person: NIKE
Meni kad nešto šteka na kablovskoj, odma zovem na telefon i prijetim otkazom usluge!
"Blago budalama, njima je lako jer ne misle tako!" PV
- fanzo
- Site Admin
probaj tako sa otkazom neke takse
Nije bas vezano za temu al na TV-u je sve losiji program i kad imas kvalitet slike malo gdje mozes pogledat dobar film da ga nisu pustali 100 puta vrlo brzo se uce da pustaju komercijalna .ranja ko na Zapadu
- fanzo
- Site Admin
Subota .. žena na prvoj gleda onu audiciju pevača ... krenule reklame ... tačno 20 minuta... zatim malo pevanja od 15 minuta i opet reklame ali sada svega 5 minuta ... zatim opet pevanja 10 minuta i opet reklame 5 minuta ...e zatim je pevanje trajalo još samo 5 minuta (kraj emisije) i opet reklame od 20 minuta ..
Neću više da merim, smučilo mi se.. idem po pivo
Neću više da merim, smučilo mi se.. idem po pivo
Onaj mali aparatic za digitalne kanale velicine dvije kutije cigara kad sastavis ono je bas nezgodno lako se pomjeri sa skart kablom ili mreznim kablom samo ce jednom tresnuti na pod dodje mi da ga zasarafim za stalak.
Nesluti na dobro prije smo mogli na zicu hvatat kanale a sad nesto nece ni kod mene ni komse nijedan digitalni kanal nemozemo uhvatit sreca pa jos uvjek ima analognih.
- jaro
- bela tehnika
- Contact person: jaro
Nadam se da sam pogodio temu: imam kablovsku Kopernikus, i 3 tv.
Jedan crt sa modemom od operatera a drugi led tv ima takodje njihovu karticu. E sad ja hocu i treci led da digitalizujem (a da ne platim, jer operater u osnovnoj tarifi dozvoljava digitalizaciju samo dva tv) , tako sto iz ovog drugog tv uzmem karticu i gurnem u treci tv.
Desilo se to da kao mu nisam stavio karticu (nema dig signala i na kartici sija crveno), a na donoru rade svi kanali i bez kartice?? Posle kad sam mu vratio karticu na njoj sija zeleno.
Pitanje glasi da li je moguce da u karticu upisuju nekako podatke od tv-a, da se nebi mogla kartica ubacivati u drugi tv? Nisam bio tu kad je njihov covek to doneo i montirao.
Jedan crt sa modemom od operatera a drugi led tv ima takodje njihovu karticu. E sad ja hocu i treci led da digitalizujem (a da ne platim, jer operater u osnovnoj tarifi dozvoljava digitalizaciju samo dva tv) , tako sto iz ovog drugog tv uzmem karticu i gurnem u treci tv.
Desilo se to da kao mu nisam stavio karticu (nema dig signala i na kartici sija crveno), a na donoru rade svi kanali i bez kartice?? Posle kad sam mu vratio karticu na njoj sija zeleno.
Pitanje glasi da li je moguce da u karticu upisuju nekako podatke od tv-a, da se nebi mogla kartica ubacivati u drugi tv? Nisam bio tu kad je njihov covek to doneo i montirao.
Bez alata nema zanata!.....a bez znanja dzaba ti alat!
Ne znam za vase kablovske operatere. U mom okruzenju ne moze kartica da se izvadi iz jednog aparata i stavi u drugi. Aparat prijavljuje gresku da nisu uparene kartica i TV.
"I ja volim ljude ali ih sve manje podnosim"
- jaro
- bela tehnika
- Contact person: jaro
Moj ne prijavljuje gredku, nego samo vidi analogne kanale..
Mozda kartica kad se gurne u tv, se "zdruzi" sa tim tv, i nece u drugi.
Nego sklonim taj tv, i stavim tu ovaj koji ne prihvata karticu, i zovem ih da mi srede taj, ono kao crko mi, menjao sam ga...
Mozda kartica kad se gurne u tv, se "zdruzi" sa tim tv, i nece u drugi.
Nego sklonim taj tv, i stavim tu ovaj koji ne prihvata karticu, i zovem ih da mi srede taj, ono kao crko mi, menjao sam ga...
Bez alata nema zanata!.....a bez znanja dzaba ti alat!
Kod nas u Bosni jos ima analogni signal,iako je dosta kanala moguce pratiti i na digitalnoj al to uvjek stekce s vremena na vrijeme.
Sta bi moglo biti problem,kod mene na TV-u digitalni kanali dobre slike i ton,odnesemo kod covjeka,ne toliko daleko,drugo naselje dobre slike na svim digitalnim kanalima ali samo na jednom ima tona?Reko ga je opet donijeti da provjerimo kod mene,mada mislim da vjerovatno nije do TV-a,a kod njega jest losiji signal u dolji je i okruzen zgradama?
-
- gx
- Warranty service: -
- Specialty: tv
Ima leka i za više kartica na jedan ugovor (Ja sam jednome montirao 12 komada u jednu zgradu...) : https://shop.smartwi.net/smartwi-3-w-3-clients.html
-
- gx
- Warranty service: -
- Specialty: tv
Ne razumem - platiš prvu karticu, staviš je u predajnik i na njega kačiš 5-6 prijemnika. Radi BP.
kakve su cene kod nas, uložak se vraća u prvoj godini ...
kakve su cene kod nas, uložak se vraća u prvoj godini ...
- KASA1
- Site Admin
Ima lijeka, ali i u uštedu treba investirat.
"Čovječe, pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!"