LG ART COOL (defrost) (ODUSTALI)
Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac
Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
-
- _
LG ART COOL (defrost) (ODUSTALI)
Pozdrav forumasima i jedan zanimljiv kvar za razmisljanje.Naime klima ja LG art cool (neznam model ali mi je receno da je displej kao na starom LG).Klimu nisam ja ugradjivao samo mi je javljeno kako se ponasa.Problem je u sledecem:
Kada se na daljinskom pritisne mod za grejanje , upali se signalizacija defrost(dioda sa kapljicom i pahuljicom) i tako non-stop.Uopste ne krece grejanje.Na hladjenju radi odlicno.Znaci nikakvu gresku ne prikazuje samo se ukljuci defrost i tako ceo dan.Klima je nova i ovo je prva ugradnja.Ako neko ima neku ideju sve je dobro doslo.Pozdrav
Kada se na daljinskom pritisne mod za grejanje , upali se signalizacija defrost(dioda sa kapljicom i pahuljicom) i tako non-stop.Uopste ne krece grejanje.Na hladjenju radi odlicno.Znaci nikakvu gresku ne prikazuje samo se ukljuci defrost i tako ceo dan.Klima je nova i ovo je prva ugradnja.Ako neko ima neku ideju sve je dobro doslo.Pozdrav
Re: LG ART COOL (defrost)
provjeri sondu vanjske jedinice.
- JaroslavBires
- ___
- Specialty: whitegoods
- frigo
- bela tehnika
- Warranty service: Carrier...
- Contact person: Dragan Antic
- Phone number: 0038670501511
- Kontakt:
hm, hm, zanimljiv kvar!?
sve to govoro cinimise da je elektronika u pitanju il neki kontakt na plocici da ima kvar onabi blinkala i rekla sta je boli... ovo je bas zanimljiv kvar
sve to govoro cinimise da je elektronika u pitanju il neki kontakt na plocici da ima kvar onabi blinkala i rekla sta je boli... ovo je bas zanimljiv kvar
Prijatelj je najveće bogatstvo u životu.
- Micic Dusan
- _
- Warranty service: gaganau neff siemens bosch construkta beko elektrolux aeg
- Contact person: Dusan
Kao prvo treba da podjes i pogledas detaljno aparat,ostalo nije bauk samo ce da dodje nije to neki kvar samo proveri kontakte na elektronici,proveri ntc na defrostu 5,7k
-
- _
Dogovor je da za vikend pregledam klimu pa vam javljam.Hvala i pozdrav.
prodje vikend .sta bi sa klimom?
- goranfri
- bela tehnika
- Warranty service: Icematic Simag Scotsman LaSanMarco Brema LaCimbali Joly
Manitowoc - Specialty: whitegoods
Ma ovaj samo pita a posle se vise ne javlja do sledeceg problema.
- frigo
- bela tehnika
- Warranty service: Carrier...
- Contact person: Dragan Antic
- Phone number: 0038670501511
- Kontakt:
Al nije reko koj vikend...Sale Mitrovic je napisao:Dogovor je da za vikend pregledam klimu pa vam javljam.Hvala i pozdrav.
Prijatelj je najveće bogatstvo u životu.
Pozdrav
Ne moj te da plasite momka,mi smo tu da pripomognemo, resicemo problem polako,pa zato i imamo forum da mi imali sto vise sarenijih tema
Jujumara

Ne moj te da plasite momka,mi smo tu da pripomognemo, resicemo problem polako,pa zato i imamo forum da mi imali sto vise sarenijih tema
Jujumara

Prelistavajuci forum primetio sam da je bas dosta postova ostalo otvoreno,bez odgovora i resenog problema.Neverujem da su svi ti uredjaji ostali nepopravljeni.Toliko saveta i pomoci i nakraju nista.Bas bezveze.....goranfri je napisao:Ma ovaj samo pita a posle se vise ne javlja do sledeceg problema.
- nec
- Site Admin
- Phone number: 0038978425778
- Specialty: tv-multimedia
- Kontakt:
To je zato jer se neki pojave samo da rese svoj problem
(i posle kriv pravilnik, krivi svi koji nastoje da FF bude uredjen i pomogne svima)

Kad zamenimo ideje svi imamo duplo vise ideja
-
- _
Pa ja sam i naveo da mi ja samo javljeno za kvar nisam ni bio jer ljudi vise nisu ni zvali(pocelo je daljinsko grejanje).Da sam pregjedao klimu ja bih obavestio forum( kao i do sada).Postavio sam temu zato sto mi se cinilo kao zanimljiv kvar.Pozdrav
-
- _
- Warranty service: midea, crown
- Contact person: ivan
Re: LG ART COOL (defrost) (ODUSTALI)
Imam problem sa novijim art cool kada se upali samo otvori prdnji panel i krilca pa posle petnestak sekundi zatvori sve bez paljenja kompresora a to radi sta god da se pusti i grejanje i hladjenje i samo vent
- goranfri
- bela tehnika
- Warranty service: Icematic Simag Scotsman LaSanMarco Brema LaCimbali Joly
Manitowoc - Specialty: whitegoods
Re: LG ART COOL (defrost) (ODUSTALI)
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana. Nakon rešenog problema otvoriti svoj prvi post i dopisati u naslov: REŠENO, NEREŠENO ILI ODUSTAO
Pročitaj ovo crveno i otvori novu temu .
Pročitaj ovo crveno i otvori novu temu .
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
- 18 Odgovori
- 3960 Pregledano
-
Zadnji post napisao tehniko
02 Mar 2013, 22:41
-
-
Klima VIVAX COOL ACP-12CH35HSI zamjenski kompresor?
napisao ROAMER » 09 Jan 2019, 20:08 » u KLIMA UREĐAJI - 10 Odgovori
- 3391 Pregledano
-
Zadnji post napisao ROAMER
11 Jan 2019, 18:23
-
-
- 7 Odgovori
- 2264 Pregledano
-
Zadnji post napisao zoranpetrovic
17 Feb 2023, 23:08