lg inverter trial FM19 AH(A3UW186FAO)

Forum za klime.

Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac

Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
flatron
_
_

lg inverter trial FM19 AH(A3UW186FAO)

Post napisao flatron » 14 Dec 2009, 11:57

kolege serviseri imam jedan problem sa lg klimom FM19 AH(A3UW186FAO) na kaoju su priključene dvije unutarnje jedinice MS09AH(AMNH09GD4LO)i sad te unutarnje jedinice pokazuju grešku preko led lampica i to power jedanput god sleep dva puta blica a najveća kvaka je u tome što imaju dva takva kompleta i oba pokazuju istu a kao prvo dali je to kod greške 12 ili 21 jer sam u jednoj knjizi našao da je 21 a po mojoj logici treba da je 12. Jutros sam ih resetirao;isključio sa napona i nakon 10 min upalio i ostale su raditi ali će se to ponoviti pa me zanima jel ima netko service za ovaj uređaj i šta bi moglo bit jer nisam baš dobar sa lg klimom.

flatron
_
_

Re: lg inverter trial FM19 AH(A3UW186FAO)

Post napisao flatron » 27 svi 2010, 19:52

pa zar niko ništa na ovo pitanje neodgovara, danas su me zvali a bio sam zaboravio na njih

milan
Preminuo
Specialty: tv-multimedia

Post napisao milan » 27 svi 2010, 20:28

Napisi koliko puta blinka crvena a koliko zelena led?
Tacan model je A3UW186FA0, nula na kraju

nike
gxu
gxu
Warranty service: Atosa Arisco Ozti Fimar Roller-Grill Systemair Fiocchetti Prismafood Cappone Hendi Omniwash Icetech ItalI-Ice
Contact person: NIKE
Specialty: whitegoods

Post napisao nike » 28 svi 2010, 09:46

To je kod 21! Power je druga znamenka a happy cool je prva znamenka koda.

To znači da kompresor u nekom trenutku povuče veću struju nego je dopušteno.
Izmjeri otpor između pojedinih namotaja kompresora (od 0,25 do 5 ohm). Izmjeri i megaohmetrom (mjerač izolacije) izolaciju ,tj otpor između namotaja i kučišta kompresora. Treba biti veći od 2 megaohma na 500V . Ne mjeri izolaciju ako je kompresor u vakuumu.
Ako je kompresor u redu, onda može biti loš napon ili je neispravan modul invertera.
"Blago budalama, njima je lako jer ne misle tako!" PV

flatron
_
_

Post napisao flatron » 28 svi 2010, 21:13

ma klime su nove a i ja sumnjam na struju jer na obadvije se isto javlja a nisu na istoj fazi kad ih skinem sa napona prorade i rade par dana i opet ista pjesma power jedan put good slep dva puta.
nikad više lg u moje ruke!!!!

Odgovori
  • Slične teme
    Odgovori
    Pregledano
    Zadnji post

Natrag na “KLIMA UREĐAJI”