Auf

,sad dolazim iz sela i dobio sam info da mozda i nece biti dozvoljeno kampovanje

.Naime Arkanj,Tikvara i veliki deo shume je pripao Manastiru kao i oko 300hektara oranice.E sad čak i onaj put prema nadvožnjaku bi trebao uskoro biti blokiran tj postavljena rampa negde naspram manastira jer su prinudili selo da iygradi novi put prema Gardinovcima pošto je stari put išao preko manastirske zemlje

...elem to nas i nepogadja puno jer novi put izbija baš kod onog nadvožnjaka gde se skreće za Arkanj,mene više brine što su sve vlasnike čamaca iselili odande sa arkanja i one koji su ih imali privatno i one koji su ih izdavali.Pecaročka dozvola takođe nevaži već se mora kod njih kupiti posebna za taj deo vode(može godišnja i dnevna no i to još nije regulisano ovo sve navodim kako sam čuo od drugih danas),naime njima jedino nepripadaju vode a sve ostalo da,pa se zbog tog još uvek ništa zvanično nezna i zato mi kažu da 99% neće biti ni kampovanje dozvoljeno
Elem da bih bio 100% siguran moram ujutro otići direktno u manasttir da se raspitam uvezi kampovanja(možda će i dozvoliti al će naplaćivati po jednoj od verzija

),znači sutra ću sve znati
Dodatno sam saznao da su one kamp ku'ice iseljene a one montazne kuće srusene i takodje iseljene,poručili su 20 čamaca da im naprave za iznajmljivanje,ona kafana je ostala(moguće da spada i u kulturne spomenike

) i ona će raditi što mi ipak uliva uverenje da ni kampovanje neće biti zabranjeno(plus sad ima vise čistog prostora jer su kuće odnete

)....naravno punu informaciju ću imati sutra kad odem u manastir