Znaci zapisi sve sto potrosis da ti sve nadoknadimo, ti ne smes nista da platis ovaj put! Sto je fer- fer je...
ok racunaj i ja cu ponjeti jedno pile,. e sad pice? prosli put sam poneo gajbu piva ,a nije popiena. sta sad da ponesesem rakiju i sokMajstor Duja je napisao:Ponecu ja dva pileta bez brige
Auf,prvi put,pa da onda moras otici....da je drugi put nebi morao ni mladozenja da idebursac je napisao:Kisko, kako da odložimo svadbu kad mi se rođak ženi prvi put.
Imamo i kuvara FF.fanzo je napisao: ostalo što ne priliči za roštilj .. osim ako nećete da kuvate supicu.. eee onda ponesite i lonac i šargarepe .. .. ili
da dodamkisko je napisao:Znači dogovoreno je sve,ja i Siniša ćemo biti tu na pecanju a ostali očekujemo vas posle 8 pa ko kad stigne,videćete nas sa nasipa u crvenom čamcu.Plitke tanjire ću poneti ja...
ajoj to ja neznam , moji krece kucu , sve su izbacili i ispomerali nema sanse da zavrse do mraka ,.(ja donosim kako uspem. sto netreba mozda moze za raznice ili supa,paprikas)fanzo je napisao:a piliće isecite i ponesite samo ono što se može koristiti za roštilj,nema potrebe nositi celo pile.
...znao sam ...ja mu dodjem kao "mali od palube"...chellawy je napisao:kako ko je kuvar ? pa dujo ... sam se prijavio ..... a i ima vec staz u kovliju![]()
![]()