MODEL:212004
CHASSIS(oznaka šasije):02TA058H PT90A
PCB(oznake na štampanoj ploči):
MCU(procesor):STV22464
EEPROM:24C08
VERTIKALA:TDA1771
AUDIO:TDA7494
VIDEO:
SMPS (mreža):P4NC60FP,TDA16846P
FBT (vn trafo):FUY20A104
TUNER:CTF5510A
KVAR:Ne pamti memorisane kanale
OPIS Kvara:Kada ukljucim tv,nema nijednog memorisanog programa,pustim ga da trazi kanale,nadje ih ali se ne zaustavlja na nadjenom kanalu, nego ide dalje.U trenutku kada naidje na neki kanal predjem na fino trazenje i onda uspem da dobijem normalnu sliku i memorisem kanal.Tako memorisane kanale mogu normalno da gledam i prebacivanjem sa programa na program je ok.Ugasim tv na daljinski i ponovo ga upalim svi memorisani kanali su prisutni,ali kada tv ugasim na mrezni prekidac, pri ponovnom ukljucenju nema ni jednog memorisanog kanala.E sad uradim sledece, samo na jednom od programa ponovo nadjem kanal i memorisem ga automatski svi prethodno memorisani kanali su prisutni.Napon +33v je ok,prelemio sam tjuner,promenio u mrezi elektrolite,svi naponi su ok,Menjao eeprom 24c08 stavio prazan i sa njim pri ukljucenju TVa dobijem plav ekran,kada udjem u meni ,imam opciju podesavanja svetlo,kontrast,boje i roditeljsko zakljucavanje a nemam pretrazivanje kanala..Da li je neko imao ovakav slucaj na ovoj sasiji