INDESIT WIA600(rešeno)
Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac
Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
-
- _
- Warranty service: ne
- Contact person: zoki
INDESIT WIA600(rešeno)
u servis imam tu ves masinu ne moze da iscisti i kad je dugme programatora na stop 0 miga indikator za pranje i nece da primi ni jedan drugi program inace pravi ceo cikal pranja i icentrifuge.kada zavrsi centrifugiranje ostaje da miga indikator centrifuga treba jos jedared da centrifugira i opet indikator ide na napranje i nista drugo ne moze da radi.nov clan foruma sam i pozdravljam sve kolege srecan bozic i nova godina svima. ako moze neko da pomogne unapred hvala.Burgas.Bugarska.
Zadnja izmena: kisko, dana 10 Jan 2011, 17:03, ukupno menjano 2 puta.
Razlog: Ispravljen naslov.
Razlog: Ispravljen naslov.
Re: indezit wia 600-burgas
Ako dobro razumijem,problem imas sa resetom masine? Vidi kako je uradjen selektor programa(da li potenciometar ili preklopnik) -probaj zamjenom potenciometra..... mislim da ovdje vec postoji slicna tema vezano za indesit,pa ako nista ne nadjes -bratko- nastavljamo. Hvala za cestitke!
-
- _
Re: indezit wia 600-burgas
ok hvala cujemo se u ponedeljak
-
- _
Re: INDESIT WIA600
izgleda da je potenciometar bio blokirao izvadio sam stampano kolo i pocistio potenciometar i masina sada radi normalno.pozdrav sekula
Re: INDESIT WIA600(rešeno)
Too majstore, yess
I ja imam isti problem sa WIA600 da li mi mozete reci gde da nabavim potenciometar (birac programa)
Unapred hvala
Unapred hvala
-
- _
probaj ako nemate prodavnicu rezervnih delova kod nekog kolegu koji popravlja televizore ili bar da ti kaze on.
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
- 8 Odgovori
- 3172 Pregledano
-
Zadnji post napisao darko080372
14 Apr 2008, 09:58
-