Mercedes clk 200 kompressor kodiranje kljuca

Autoelektronika - Elektronski sistemi u vozilu

Urednik: Barbarella56

Pravila foruma
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
shadowman
_
_
Contact person: shadowman
Specialty: computers

Mercedes clk 200 kompressor kodiranje kljuca

Post napisao shadowman » 06 Feb 2011, 21:00

Ljudi da ne znate gdje mogu da kodiram kljuc za MERCEDES CLK 200 KOMPRESSOR. Situacija je sledeća imam kljuc od njega koji kažu da je programiran da radi na 10000 paljenja. E sada prije nego sto je otkazao vidio sam da od 10 puta kad ubacim kljuc neće da upali 7. E sada mene interesuje koliko bi kostalo da se dekodira kljuc za njega u BG?
Da li možda neko ima od ovog modela program za dekodiranje kljuca?
Da li znate gdje može da se skine ovaj program za dekodiranje?
Pozdrav
Shadowman

shadowman
_
_

Re: Mercedes clk 200 kompressor kodiranje kljuca

Post napisao shadowman » 06 Feb 2011, 21:11

Pazite kljuc ima daljinski IC senzor i ja otvorim odmah vrata bez problema milion pouta ali kad stavim kljuc u bravu gdje palim auto on neće uopste da upali. Znaci otvarao mi je uvijek vrata i gepek od auta dosta puta bez ikakvog problema jer se daljinski otvara. Sada kad ubacim kljuc u bravu on neće da upali uopste neće da okrene kljuc, prije mi je od 10 puta kad ubacim kljuc u bravu 3 puta je radio i dozvolio mi da okrenem kljuc tj. upalim. E sada mene interesuje sto je to po vama da li je u pitanju možda ostecena brava ili nešto drugo...

rubin_miki
Preminuo
Specialty: tv-multimedia
Kontakt:

Post napisao rubin_miki » 06 Feb 2011, 21:37

alati za kodiranje kljuceva od merca su previse skupi da bi neko kupovao za jedan kljuc..ti softveri ne mogu tek tako da se skinu sa neta i da rade, naravno da je potreban veoma skup hardver..ali, ko ima takvog merca, ne treba ni da se brine, odnese kod nekog dobrog majstora ili pak u ovlasceni servis i opruzi se veoma dobro.. :) ne mogu da se setim nekoga u Podgorici od kolega, ali cu sutra da vidim ko ti je blizu..
ce da izadjem na televizor,a????
http://www.macedonium.org/makedonija.swf

shadowman
_
_

Post napisao shadowman » 09 Feb 2011, 08:42

Nemam rezarvni kljuc. Tako da ne mogu da probam da li je do kljuca. Koliko sam ja shvatio jednog majstora rekao mi je da je u pitanju kodiranje kljuca i da je kljuc od Mercedesa napravljena na 10000 paljenja kad se to potrosi treba da se kljuc kodira na novih 10000 i da mu se resetuje kompjuter to jest brojac u kompjuteru koji j u autu. Da li je ovo istina i da li može da se nekako to uradi drugacije.
Da li neko ima software za reset ovakvoh nečega spreman sam da razmijenim drugi neki sotware za autodiagnostiku u zamjenu ovaj model auta.
Pišite
Pozdrav
Shadowman

rubin_miki
Preminuo
Specialty: tv-multimedia
Kontakt:

Post napisao rubin_miki » 09 Feb 2011, 09:58

opet softver pa softver.. :) na koji nacin ces ti "softverom" da tretiras kljuc? treba ti nesto ovakvo na primer..
http://www.istanbulanahtar.com/
drugo..tebi kljuc nije raskodiran da bi ga samo "jednostavno" kodirao jer sam kazes da ti pali od 10, 7 puta..ili on, ili prijemna jedinica u auto ti je na izdisaju, trazi brze nekog ko ce ti to srediti dok jos nije kasno..i ne gubi vreme sa trazenjem nekakvim softverom nego prepusti to strucnjaku za kljucevima..
pozz
ce da izadjem na televizor,a????
http://www.macedonium.org/makedonija.swf

Odgovori
  • Slične teme
    Odgovori
    Pregledano
    Zadnji post

Natrag na “Autoelektronika”