Evo ovako taj frizider sto imam jedan moj poznanik je ariston ali nije identican. Nizi je za oko 20cm od mog na ustrb frizidera , ali sve je drugo identicno. Sad ovako taj njegov frizider je prepravljen na termostat mehanicki neznam iz kog razloga ali on mi je kaze da nije zbog ploce. Ta ploca mu stoji iz estetskih razloga i zato sam je i dobio na probu bez problema(naravno uporedio sam sve sa mojo i identicnaa je hardverski, a softverski pretpostavljam cim je radila kod mene...). tad sam pogledao i nema kondezatora kod njega. Sad da za kompresor ne znam koji je a vec mi je truba da cimam coveka vise jer dosta mi je izasao u susret.ledo je napisao:Urke, ajde jos nesto da pogledas, kazes da tvoj prijatelj ima isti uredjaj kao tvoj, pozovi ga ili kako vec i saznaj koji je motor na njemu, da li ima radni kondenzator i kakva mu je automatika???
Sve ovo vise nema toliko veze sa resavanjem tvog problema ali da bi nama bile neke stvari jasnije i potpunije dobro bi nam dosle te informacije. Naravno,ako je uredjaj identican i ako sve to ne pretstavlja problem.
Elem malo pre sam odneo friz kod majstora. Nije ga bilo kuci pa sam ga istovario u dvoriste. Bicete redovno obavestavani o daljem razvoju situacije.