visa uniscan problem

Autoelektronika - Elektronski sistemi u vozilu

Urednik: Barbarella56

Pravila foruma
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
xipsilon
_
_

visa uniscan problem

Post napisao xipsilon » 14 Jan 2012, 01:02

pozdrav, nedavno sam instalirao vizu na racunar, ( pentium II, windows 98) otvorim je u dosu preko command promta, i odradi sve ok, medjutim kad sam prikacio interfejs na kola( fiat tipo 1.4, 1991 g.p., mono jetronic),nikako nece da udje u racunar auta, stalno daje gresku: No ecu response", u pitanju je interfejs koji sam pravio bez atmel chipa, i radi dobro pod vag com programom, i fiat ecu scan. zna li neko sta bi mogo da bude problem ? Dali je potrebna kakva prepravka na shemi sto se tice fiat vozila...

basti
_
_

Re: visa uniscan problem

Post napisao basti » 14 Jan 2012, 13:28

ne nego ti treba dobro crackovana visa ...nadji uniscan 1.83 ali za verziju bez atmela trazi po netu po probavaj ,trebas ubosti pravu :) ja imam negde na bekapima al mi mrsko sada da trazim.....pod uslovom da si dobro pdesio com portove u podesavanjima ili edituj config.ini u visi pa rucno upiso portove gde su ti podeseni u winu;)
PC EXPERT

skyline-GTR
gx
gx
Contact person: Ibrahim

Post napisao skyline-GTR » 14 Jan 2012, 14:30

probaj
Prilog
Visa.rar
(3.04 MiB) Preuzeto 164 puta.
Danas je tesko biti budala,jebiga prevelika konkurencija

xipsilon
_
_

Post napisao xipsilon » 14 Jan 2012, 21:01

Pozdrav drugari, hvala na savjetima,
sto se tice com portova provjerio sam u samom visa programu,
com port settings:
com 1 03f8 4
com2 02f8 3
ako sam dobro razumio treba da ove postavke uporedim sa onima u windowsu, pa ako su razliciti da ih ujednacim tj da budu pod visom kao sto su u windowsu...
sto se tice programa visa mislim da je krekovan ( posto ne trazi sifru kad se ulazi u settings), u svakom slucaju hvala kolegi GTR, na programu.Probacu i sa njim pa cu da vidim,

Odgovori
  • Slične teme
    Odgovori
    Pregledano
    Zadnji post

Natrag na “Autoelektronika”