Pravila foruma BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
zamjenio sam izgorjele elemente i otisao kod musterije da vidim zasto je spaljena elektronika.
naime na konektoru motora se desio kratak spoj (vjerovatno voda ili vlaga)tako da je i spula taxogeneratora izgorila.nisam je nabavio jos.cim zavrsim javljam....
Taj problem će se ponoviti,skini remenicu i pogledaj zadnju kadu taki kvar je posledica kapanja na konektor motora najverovatnije je napukla kada ili pored osovine kod ležaja kapa.to im je mana.
BLAGO ONOM KO RANO POLUDI VAS MU VJEK U VESELJU PROĐE
nabavio sam spulu tahogeneratora namontirao i opet ista stvar,naime kada treba da vrti malom brzinom ponovo motor pocinje da vrti kao da je centrifuga ukljucena.
ima li veze kako sam spojio zice na taho?ja mislim da nema.
Ma pukla elektronika od tog šlusa, menjaj je... Pre toga ipak proveri dobijaš li napon na ploči kad zavrtiš rukom, ako da - nabavljaj novi modul. Pre zamene, naravno, pretresi ostatak mašine i uzdravlje...