Pa montirao sam mu dve iste,te sam sa one kompletne skinuo plocu namontirao na tu klimu a drugu nisam ni stavio,te je nju zamenuo.ne bi mu naplatio ni da sam demontirao i montirao,stara musterija i dobra..:)gordecka je napisao:Kako u takvim situacijama( veoma retkim) regulises demontazu, i ponovnu montazu klime koju si upravo montirao, pa zbog gluposti opet moras da skidas, jel naplatis, ili jednostavno, desilo se...
E TAKO SE TO RADI !!!!!
Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac
Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
- frigoservisbata
- bela tehnika

Re: E TAKO SE TO RADI !!!!!
Bolje je biti malo lud, nego malo pametan.
- dejan-dexi
- bela tehnika

- Contact person: Dejan Matejić
- Specialty: whitegoods
Kopernikus klima ,
majstor je zavario sve , dobro skoro sve , sto se zavariti moze.
Ovu akciju je napaltio 200 evra , umalo ne padoh sa merdevina kad mi je covek rekao koliko je para dao
.
majstor je zavario sve , dobro skoro sve , sto se zavariti moze.
Ovu akciju je napaltio 200 evra , umalo ne padoh sa merdevina kad mi je covek rekao koliko je para dao
- nike
- gxu

- Warranty service: Atosa Arisco Ozti Fimar Roller-Grill Systemair Fiocchetti Prismafood Cappone Hendi Omniwash Icetech ItalI-Ice
- Contact person: NIKE
Ja uvijek govorim, nije bitno znati raditi, bitno je znati naplatiti.

"Blago budalama, njima je lako jer ne misle tako!" PV
- dejan-dexi
- bela tehnika

Zato mu se divim , :sm:
Prvo sto mi nikad ne bi palo napamet da zavarim ventile, drugo da kazem 200 evra za popravku.
Lik mi je idol , ako cita i prati ovaj forum , kazem E TAKO SE TO RADI !!!!!
Inace klima drzi gas odlicno
Prvo sto mi nikad ne bi palo napamet da zavarim ventile, drugo da kazem 200 evra za popravku.
Lik mi je idol , ako cita i prati ovaj forum , kazem E TAKO SE TO RADI !!!!!
Inace klima drzi gas odlicno
- sfar
- _

- Warranty service: u mirovini
- Specialty: consumer
fakat je lik majstor , od kud mu ideja za nešto takvo ,,,haha (bah) 
- nike
- gxu

- Warranty service: Atosa Arisco Ozti Fimar Roller-Grill Systemair Fiocchetti Prismafood Cappone Hendi Omniwash Icetech ItalI-Ice
Ljudska glupost je beskonačna! Svemir je konačan. 
- dejan-dexi
- bela tehnika

I jaooo , ovo je super
Novi model fasade
Novi model fasade
- sfar
- _

da slabije kužim klime mislio bih da su prozorske .

- miodrag popovic
- gx

- Phone number: 00381638773821
- Specialty: tv
- nike
- gxu

Pa nije stvar u kutu!
Evo ja je savijem 360°

Evo ja je savijem 360°

- nike
- gxu

Ovo ja zovem prava mufa!
- Polaris
- bela tehnika

- Warranty service: Gree, LG
- Contact person: Srdjan Djokic
Zaboravih da napomenem "pod ostrim uglom". :)))
- sfar
- _

pa mogo je i ovu drugu zalijat pa bi bilo u kompletu. kakvih sve likova ima bože sačuvaj. 
-
ZDRAVKO T
- bela tehnika

- Warranty service: Bosch Siemens Electrolux Zanussi AEG Končar Vivax
- Contact person: ZDRAVKO
netreba drugi raditi pa ipak je naplatijo samo sto evra nemože oba za te pare da se rade a i nije mu lako vidi se da je urezivao i specijalni japanski kosi navoj tako pod tim kutom kad struji freon povećava perfomanse klime ovo u najmanju ruku dođe kao poluinverter.Inače imao sam razmišljanja šta se to dogodi da neko može da isfušerira i naplati višestruko više od nas i došao sam do razmišljanja da je stvar u priči i vremenu u prilog tome evo i jedne moje anegdote.
Žena u susjednom selu zove da joj vm gorenje na centrifugi lupa.Dođem tamo pokaže mi ovo je ta mašina.Ja pošto je rekla da je prije pola godine mjenjala ponesem opreme za svaki slučaj.Osovina oštećena saniram to uradim tečnim metalom ,zaklopim žena ne dolazi stalno je u kuhinji,ja upalim mašinu na centrifugu da čuje da je gotovo opet ništa.Zovem je ona nedolazi čuje se neka mašina u kuhinji šta ću ja tamo-završijo sam kad tamo žena sprema mezu,rakija na stolu.Kažem završijo sam da dođe da pogleda ona nevjeruje ali rad mašine je razuvjerava iu onda priča."Majstore prošli je to radijo čitavo popodne namučijo se jadan kaže da je komplikovano za uraditi moju mašinu pa je on radijo i povremeno dolazijo na mezu i rakiju pravo se namučijo a ona jadna i sada spremala mezu i rakiju da kada budem odmarao da me ugosti ko majstora.Šta ću s nogu uzmem par komada sa pladnja naplatim i idem dalje a u autu razmišljam o svemu proživljenom mislim da netreba posebno napominjati da je naplatijo i više od mene pa ipak je on majstor...
Žena u susjednom selu zove da joj vm gorenje na centrifugi lupa.Dođem tamo pokaže mi ovo je ta mašina.Ja pošto je rekla da je prije pola godine mjenjala ponesem opreme za svaki slučaj.Osovina oštećena saniram to uradim tečnim metalom ,zaklopim žena ne dolazi stalno je u kuhinji,ja upalim mašinu na centrifugu da čuje da je gotovo opet ništa.Zovem je ona nedolazi čuje se neka mašina u kuhinji šta ću ja tamo-završijo sam kad tamo žena sprema mezu,rakija na stolu.Kažem završijo sam da dođe da pogleda ona nevjeruje ali rad mašine je razuvjerava iu onda priča."Majstore prošli je to radijo čitavo popodne namučijo se jadan kaže da je komplikovano za uraditi moju mašinu pa je on radijo i povremeno dolazijo na mezu i rakiju pravo se namučijo a ona jadna i sada spremala mezu i rakiju da kada budem odmarao da me ugosti ko majstora.Šta ću s nogu uzmem par komada sa pladnja naplatim i idem dalje a u autu razmišljam o svemu proživljenom mislim da netreba posebno napominjati da je naplatijo i više od mene pa ipak je on majstor...
BLAGO ONOM KO RANO POLUDI VAS MU VJEK U VESELJU PROĐE
- Damiru
- ___

- Contact person: Damir
- Specialty: tv-multimedia
- Kontakt:
E od takvih "majstora" mene boli glava. Kako sve ljudi žive i zarađuju. Ne na znanje i iskustvo, nego na slatku priču - što bi kod mene rekli: ima žvaku...
Commitment is pushing yourself when no one else is around.
- GTI
- bela tehnika

- Warranty service: LG, Samsung, Vivax, Galanz, Venting, Crypton
Kad su klime u pitanju,problem je u mentalitetu ljudi sa nasih prostora.Svake godine dolazi leto i zna se da ce biti toplo,a ipak ljudi kupuju klimu tek kad se zidovi usijaju i nema spavanja nocu.Tada su ovlasceni servisi zakazani za nedelju dve unapred pa se otvaraju lokalni oglasi i zove se prvi "majstor" koji ponudi prihvatljivu cenu...
Evo price jednog prodavca:
Gospodja je platila klimu i prodavnica je svojim vozilom odnela na kucnu adresu.Zena posle par dana taxijem vraca klimu u prodavnicu i kaze da joj vrate pare jer su serviseri zauzeti jos nedelju dana,a najnovija vremenska prognoza kaze da ce od nedelje doci do blagog zahladjenja pa joj klima nece ni trebati...To je bilo krajem juna.
Evo price jednog prodavca:
Gospodja je platila klimu i prodavnica je svojim vozilom odnela na kucnu adresu.Zena posle par dana taxijem vraca klimu u prodavnicu i kaze da joj vrate pare jer su serviseri zauzeti jos nedelju dana,a najnovija vremenska prognoza kaze da ce od nedelje doci do blagog zahladjenja pa joj klima nece ni trebati...To je bilo krajem juna.
Majstore,pošto je to i.............koliko će to da košta?!
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
- 5 Odgovori
- 2581 Pregledano
-
Zadnji post napisao misko_bgd
31 Okt 2009, 02:46
-