Drago mi je da nisam sam. Međutim, baza koju sam ja zamislio i opisao ovdje je više zamišljena da bude za terenski rad i meni je u prvom planu integracija sa pametnim telefonom/tabletom i mogućnost pristupa i korištenja baze na terenu.
Ništa mi u životu nije mrže od papirologije, a kad to radi software za mene onda mi je to u biti kao igra. Ako sam krenio na servis, nek software piše loko vožnju, nek software prati koje sam dijelove potrošio i nek napravi odma listu što moram kupit, nek software ................... Kužiš!
Sve je to prije trebalo čekati dok dođem kući i umjesto da pijem pivu sa nogama na stolu, treba pisati papirologiju ili unositi u kompjuter. Kao da mi nije dosta posla vani, pa mi još treba i 3-4 sata papirologije. Koliko sam stvari preskočio naplatiti jer sam umjesto na pisanje završio na pivi (što ne napišeš to ne naplatiš), a na pivi sam završio jer mi je mrsko pisat (ka ono, to mi je izgovor za pivkana

) E ja sad hoću da nakon posla idem na pivu a papiri se slažu i pišu sami dok sam ja na pivi. Ako me zove neki neplatiša, dok sam na kvalitetnom druženju sa pivkanom, nek mu pametni telefon odma vrati SMS poruku, da mi se živo jebe za njega i da me ne uznemirava dok ne uplati 174kn + 37 kn zateznih kamata. I za slijedeću rabotu cijena rada mu ide 15% gore a materijal plača unaprijed. Pa da vidiš brale kako stenje kad mu ledomat u petak popodne zjapi prazan a vreća leda ga košta ko pola servisa. A pametni je taktičnji od mene, jer kad ja popijem treću pivu, garant gubim takvu mušteriju zauvijek, Dujo je mimoza za mene.
Sad je to tehnološki moguće a ne mora biti skupo, treba samo složiti par aplikacija da međusobno pričaju.
http://www.youtube.com/watch?v=3UZzP6hkD1Y