Hteo bih da ispitam zemljište za uzgajanje kulture-zdrave hrane..a i da napravim uslužno ispitivanje..pa bi mi ovo trebalo..al ne da kupim ,nego da napravim.
Urednik: alexa_pg
Pa za uzgajanje "zdrave hrane" je potrebno mnogo više od toga, na primer da na zemljište nisu bacani herbicidi čini mi se pet godina itd a to i ostala ispitivanja može da uradi jedino institut koji jedino i može da ti izda sertifikat...bez sertifikata može biti zdrava i hrana i zemlja koliko hoćeš,neće ti vredeti.Znači pored svih tvojih ispitivanja opet moraš njima odneti na proveru da bi izdali sertifikat a snjim imaš pravo da takvu hranu prodaješ i na zapad ako hoćeš,bez njega ni na pijaci neće ti niko verovati jer i tamo moraš imati istaknutu tablu sa potvrdom da se uzgaja na zdravom zemljištu.Ova ispitivanja i nisu skupa ali pretpostavljam za ovo ispitivanje gde ti je potreban gajgerov brojač,tu potvrdu izdaje institut u vinči pretpostavljam i verovatno debelo naplaćuju ali je jedino njihova potvrda merodavna.Kao kod popravke nekog aparata pod garancijom,koja važi jedino ako je to uradio ovlašćeni servisHteo bih da ispitam zemljište za uzgajanje kulture-zdrave hrane..a i da napravim uslužno ispitivanje..pa bi mi ovo trebalo..al ne da kupim ,nego da napravim.