Ljudi,radi se o mašini Gorenje WT63110.prilikom odabira bilo kog programa odmah na početku motor zaleće kao u centrifugu,pokusa dva tri puta i izbaci mi grešku d07.Dok zalece motor radi bez pumpe što znaci da nije prava centrifuga nego pogrešan rad procesora.Sve sam prekontrolisao u vezi greške d07 koja u opisu znaci da vrata nisu pravilno zatvorena i da treba masinu resetovati.Ostali delovi su takodje ispravni.Tražio sam DUMP za eeprom na netu nigde ga nema.Ja sumljam da je eeprom.Ako neko ima ideju kako da dodjem do DUMP-a neka mi pomogne.Ili ako neko ima da proda DUMP.
Na slikama su svi podaci sa mašine.
Gorenje WT63110 Problem sa programima
Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac
Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
- frigoservisbata
- bela tehnika
Re: Gorenje WT63110 Problem sa programima POMAGAJTE
Proveri konektor na motoru,hoce da dopre voda kad naprsne kada i tada oksidiraju kontakti na konektoru.Tada se tako ponasa.
Bolje je biti malo lud, nego malo pametan.
-
- _
- Contact person: Mladen Jovanović
- Specialty: whitegoods
Re: Gorenje WT63110 Problem sa programima
Hvala Bato,propustio sam da pogledam konektor na motoru.Kad probam i to javljam dali je problem rešem.
-
- _
- Contact person: Mladen Jovanović
Re: Gorenje WT63110 Problem sa programima(REŠENO)
Problem je rešen.
U pitanju je bio taho generator,neverovatno ali magnetni rotor taho generatora se bukvalno odvio iz osovine motora tako da je izašao 4mm iz špulne(statora).Malo lok-tajda ponovo zaviti i problem je rešen.
U pitanju je bio taho generator,neverovatno ali magnetni rotor taho generatora se bukvalno odvio iz osovine motora tako da je izašao 4mm iz špulne(statora).Malo lok-tajda ponovo zaviti i problem je rešen.
- jaro
- bela tehnika
- Contact person: jaro
Re: Gorenje WT63110 Problem sa programima
A dump, jesi proverio, jel ok?
Bez alata nema zanata!.....a bez znanja dzaba ti alat!
Re: Gorenje WT63110 Problem sa programima(REŠENO)
Dragi moj "djenka" u predhodnim postovima si rekao da si sve proverio na mašini, a u zadnjem postu se ispostavilo da je "kriv" magnet taho generatora. Druže moj na ovom forumu rade vrlo ozbiljni ljudi sa velikim znanjem i sa velikim iskustvom koje dele sa svima nama članovima i UVEK napominju da se tema pravilno postavi zbog baze podataka ("toce" napomenuo). Maconja kroz naše probleme, kvarove, iskustva, svi zajedno kao članovi foruma doprinosimo jedni drugima da "usrećimo" mušterije i sebe kroz razmenu iskustava i problema sa uređajima, tu smo da pomognemo jedni drugima jer smo jedna zajednica na FANZO forumu i moramo poštovati pravila. Pogledaj koliko administratori i moderatori imaju postova svaka im čast nije zanemarivo. Dragi moj ništa lično, budi aktivan na forumu i poštuj praviladjenka11 je napisao:Problem je rešen.

-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
-
Gorenje wt63110 problem sa elektronikom(ODUSTAO)
napisao stanko1980 » 28 Jul 2015, 21:11 » u VEŠ MAŠINE - 9 Odgovori
- 4218 Pregledano
-
Zadnji post napisao bracans
02 Sep 2015, 08:40
-
-
- 15 Odgovori
- 3133 Pregledano
-
Zadnji post napisao glozanski
30 Apr 2010, 11:32