VENUS WT642M2 potrebna šema - REŠENO

Forum o MAŠINAMA ZA PRANJE I MAŠINAMA ZA SUŠENJE VEŠA.

Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac

Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
benkovac
_
_

VENUS WT642M2 potrebna šema - REŠENO

Post napisao benkovac » 16 svi 2016, 18:40

Pozdrav svima na forumu
Problem oko mašine je sledeći:
Vlasnik je sam pokušao da zameni hidrostat i posle zamene mašina se ponaša na način da odmah po uključenju krene motor programatora iako je mašina bez vode u kazanu. Proverio sam hidrostat i on je u redu mada mi ožičenje deluje sumnjivo tj. da žice nisu vraćene kao što su bile ( on je beležio i vratio kako je bilo). Ne radi centrifugu, pumpa neki put krene na sekund, na nekom položaju prog. krenu el.ventili. Sve je provereno i sve je u redu ( motor,pumpa,ventili). Moje sumnje su na programator i ožičenje hidrostata, a pošto nemam šemu i ne mogu je naći na netu molim Vas da mi pomognete.
Programator je:
EC 4935.01 D 01 30023687
Pozdrav i unapred hvala

benkovac
_
_

Re: VENUS WT642M2 potrebna šema - REŠENO

Post napisao benkovac » 22 svi 2016, 00:07

Greška je bila u ožičenju hidrostata jer je vlasnik "pomešao" žice.
Snaige - SS0542CM2-WS 542 circuit diagram.pdf
(54.35 KiB) Preuzeto 274 puta.
Ova šema u potpunosti odgovara za VENUS

Odgovori
  • Slične teme
    Odgovori
    Pregledano
    Zadnji post

Natrag na “VEŠ MAŠINE”