Upoznao sam se sa jednim Spancem Grkom Italijanom, i............. isplakasmo se ...jedinstvo u nemastini. Zao mi za Grka , izmislio olimpijadu a GB uzima kajmak, i delka im pomoc.

rubin_miki je napisao:?!? kako kraj price?!?![]()
i zao ti grka??
![]()
pa daj mu polovinu tvoje pemzije
hvala bogu meni ne treba nista tudje ja nisam kukao ... ( nevazi za zenske koje se uklapaju u profilgeneracija 49 je napisao:buzdumra
bolje tebi da dam, Ti ces..
A neeeemislim Ti odradis svojim mozgom "investicija x2" a mene samo castis pivu....buzdumra je napisao:hvala bogu meni ne treba nista tudje ja nisam kukao ... ( nevazi za zenske koje se uklapaju u profilgeneracija 49 je napisao:buzdumra
bolje tebi da dam, Ti ces..)
generacija 49 je napisao:@ fanzo :lol:
Jeeeee mogu ja i dalje kao "spoljni ff saradnik", ako podneses, te .Ma da poceo sam da mrdam ova IT drvca, bolje, nauciste me pa nisu to pojeli skakavci.![]()
Inace sreo sam danas Boru , lepo se ispricasmo .Kaze das' mi slicicu.Kako da mu kazem "e nedam ti slicicu...nasu"
Bice reci.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S.
stolle ovo izguglao.
http://www.riblja-corba.com/forum/viewt ... 3ec14nekad bilo .bese nekada , a akteri i sada.
P.S. kucati na linku shift f / ma greskatreba ctrl f/ i piros . Pretraga " omasti " nasta sam mislio.