sta bre ,. na tng sam vozio bar 10godina video sam koliko je zapaljiv .,. treba biti odredjena koncentracija kiseonika ,. ako ima vise ili manje gasa nista od vatre ,..,(primer brener sa kojim varis cevi probaj malo brze da menjas odnose

)
Sad noviji tip ,svaka boca na sebi ima elektro ventil koji zatvara dok uvek su i imale kad pukne cev ,. licno ja sam bio prisutan na nekoj promociji ventila ,. lik presece brusilicom cev od boce do ventila nista se nije desilo kao da je malo pocelo da gori ili su iskre posle je dunulo malo pritiska cvakne ventili u boci nista ne gori !!! ,. on uze upaljac i upali tu gde je cev gori malo jace nego upaljac ,.,. nista

sad ponovo kad bi zacepio cev stvorio bi se pritisak ponovo i max protok,. bilo sta da izazove nagli pad pritiska sve se zaustavlja i pusta neku minimalnu klocinu ,.
Eto , komsiluk italija ima oko 1,5mil,. auta na tng
spominjes naftu svi znamo sta je nafta ,.
drugo ,. benzin je bezbedan ? on je daleko opasniji kao i njegova distribucija (U AUTOMOBILU),. primer poli nesto sa malo benzina ,. recimo drvo i zapali ? izmeri istu kolicinu gasa i pokusaj da upalis drvo?
benzinu se povecava hemiom tacka zapaljenja (ljudi su se zaludjuju kad misle da je bolji onaj sa vise oktana) isto je potpuno kolicina energije samo je razlika u taci palenja! (konstrukcija motora zahteva odredjeni broj oktana u zavisnostiv od stepana komresije)
tng ima vecu tacku palenja od benzina i manje je podlozan detonaciji
-koliko se secam od 3-10% mora biti smesa da bi gorela ,. dok benzin na otvorenom uvek ima uslov da se upali ,. !
lm ,.olovni akumulator bas grune ,a sta sa kiselinom koja ti isprska sav prostor ispod haube u momentu? a ona provodi? samim tim mozes zakljuciti sta se desava kad tu imas jos baterija ,.