Sada to može i laik sve da ispovezuje za kratko vreme i da uživa..
Najgori šit je što ne može apdejt da se isključi, a apdejtuje se soro pa svaki treći dan. Ja to i ne osetim, kod mene to brzo ide, ali me strašno nervira, jer samo puni hdd smećem.. pa još smeća... pa još.. ovo više nije normalno..
XP je sav napakovan potrošio oko 15GB prostora na C , a Win10 nije zadovoljan sa 40GB (iako se redovno sve čisti na C).
Stole, neće biti ništa automatski izbrisano, nego nakon 10 dana nećeš moći da se vratiš na staru verziju. To znači.Stolle je napisao:Kod mene je oko 30GB bilo čini mi se.
Zoran je zaboravio da obriše, pa posle nešto nije moglo, ali on će to tačno da objasni.
https://support.microsoft.com/sr-latn-m ... of-windowsDeset dana nakon nadogradnje na Windows 10, prethodna verzija operativnog sistema Windows biće automatski izbrisana sa računara.
Milane, slobodno briši i treba da brišeš to. Ako praviš bekap, u bekapu ćeš imati i tog smeća, a vidiš da uopšte nije mali.
Ja nisam brisao smeće nakon prvog velikog apdejta i sada to više ne može da se obriše... ne znam zašto, jednostavno neće.
Dok mu budeš zadao da to obriše potoji mogućnost da će to potrajati malo duže, pa to radi kada ti računar nije neophodan, mada može da se računar koristi i za to vreme, jer brisanje dobije manji prioritet... ali ipak ga ostavi da to na miru odradi..