U vreme CORONA (COVID-19) virusa

Forum za neobavezne teme.
Ribery
gx
gx
Contact person: Darko
Specialty: tv-multimedia
Kontakt:

Re: U vreme CORONA (COVID-19) virusa

Post napisao Ribery » 06 Apr 2020, 10:44

buzdumra je napisao:
05 Apr 2020, 23:12
DA tebi "sef" kaze da ucis decu pogresno ...sta bi ti uradio?
Kada sam dosao u Beograd radio sam dva meseca u privatnoj skoli i dao otkaz zbog pritiska od direktora koji je bas to radio. Pravio razliku medju decom i terao me da radim pogresno i na osnovu toga ciji je tata od kog deteta bogatiji i tako i da ucim dete. Naravno da sam dao otkaz i ostao bez plate i na ulici.Da li sam uradio pravu stvar ili sam se zeznuo? Na leto 2018 sam radio u velikoj firmi kao inzenjer za kontrolu kvaliteta elektrodelova i kontrolu kvaliteta obavljenog posla kod sinskih vozila. Pare su ogromne u igri i potpisuje se sve i svasta. Ja nisam hteo nista da potpisem od tih lopovluka i vrlo brzo sam smenjen. Imao sam kolegu koji je sve zivo potpisivao i on je napredovao i ko zna sta je sve dobio. Ja nisam hteo da kradem jer sam tako vaspitan a radio sam posteno i dobio otkaz. Ko je tu sada ispao pametan i sta ja imam od toga sto sam bio posten i hteo da posteno zaradim svoju platu? Kao student generacije sam na ulici. Ne kazem da nemam posla i da ne zivim dobro ali nemam ni slobodan dan. Ne znam sta je subota i nedelja, sta je slobodno popodne itd samo zbog toga sto nisam zeleo da budem u sistemu. Ja razmisljam tako ali veruj mi mnogi ce pre da udju u sistem, napreduju i imaju neku sigurnost nego da budu posteni i da se bore sami. Doktor Nestorovic me podseca na tu vecinu koja bi usla u sistem na keca. Da cuti i radi ono sto mu se kaze i dobije pare. Naravno da je trebao javno svima da se izvini ali opet sa druge strane se pitam da li je takav covek da ga boli uvo sta ko misli ili je dobio pare i slusa sta mu se govori? Mnogo je takvih Nestorovica po Srpskim firmama barem ono sto sam ja video.
Posao TV servisera moras da volis da bi radio takav posao. Ovaj posao niko ne uci samo zbog novca.

fanzo
Site Admin
Site Admin
Phone number: 0038121781575

Post napisao fanzo » 06 Apr 2020, 13:45

Majstori, majstori... ne brinite se ništa vi što redovno kupujete drangulije u kini.. vi ste već možda i preležali virus, a koga ste pokupili već iznemoglog (od dugog puta) i oslabljenog preko paketića :lala: :mrgreen:
Svakodnevno usavršavanje je bolje od zakasnelog savršenstva

nike
gxu
gxu
Warranty service: Atosa Arisco Ozti Fimar Roller-Grill Systemair Fiocchetti Prismafood Cappone Hendi Omniwash Icetech ItalI-Ice
Contact person: NIKE
Specialty: whitegoods

Post napisao nike » 06 Apr 2020, 17:56

Još malo činjenica odakle je virus stigao!
Za one sa teorijama zavjere! Doduše, njima je , kao i vjernicima, suvišno to pokazivati jer oni žele da vjeruju u to šta vjeruju, bez obzira na činjenice i dokaze!
"Blago budalama, njima je lako jer ne misle tako!" PV

Ribery
gx
gx
Kontakt:

Post napisao Ribery » 06 Apr 2020, 18:19

Lep je video ali opet ne mora da bude tacno. Neka mi neko odgovori zasto taj virus nije dosao pre 10 godina i porazio ceo svet nego bas sada kada su Kinezi najjaci u ekonomiji na svetu? Zasto je bas nastao u Kini a ne na drugom mestu? Kako to da se jedan virus toliko rasirio a da to ni jedna institucija u svetu nije na vreme otkrila i pratila i zatvorila sve granice da se virus ne siri na ceo svet (ili je to namerno uradjeno)? U ovom digitalnom i modernom svetu se sve prati i zna a to svi znamo. Za nekoliko godina ce se znati i sta ko misli a kamoli da se ne otkrije jedna takva opasnost (ili se to nije zelelo otkriti).Previse slucajnosti a odgovora nema nigde.
Posao TV servisera moras da volis da bi radio takav posao. Ovaj posao niko ne uci samo zbog novca.

nike
gxu
gxu
Warranty service: Atosa Arisco Ozti Fimar Roller-Grill Systemair Fiocchetti Prismafood Cappone Hendi Omniwash Icetech ItalI-Ice

Post napisao nike » 06 Apr 2020, 18:47

Ribery, ovo između nas 2 liči na razgovor ateiste i vjernika. Kao što sam natukno u postu, ti imaš krajnji rezultat zavjeru i tražiš sve što se poklapa sa tim krajnjim rezultatom kao što vjernici traže za Boga. Ja samo kažem da nisam uvjeren dosadašnjim dokazima da Bog postoji i da ima zavjere. Kad se pojave adekvatni i nepobitni dokazi o zavjeri ili Bogu, onda ću da promjenim stav, a do tada idem kud me dokazi vode!
Kojim putem češ ti ili neko drugi je vaš slobodan izbor.

spagagz
gx
gx
Contact person: Nedeljko

Post napisao spagagz » 06 Apr 2020, 18:59

filka
gx
gx
Warranty service: Fuego Grundig LG Beko Samsung
Specialty: tv

Post napisao filka » 06 Apr 2020, 19:01

Ribery-ja bi prvo ušao u sistem dok ne napravim prvi milion:))
A onda bih postao pošten i razlagao bih kako je teško da se radi za platu:)))
-će izginemo ki Mančester

Ribery
gx
gx
Kontakt:

Post napisao Ribery » 06 Apr 2020, 19:16

nike je napisao:
06 Apr 2020, 18:47
Ribery, ovo između nas 2 liči na razgovor ateiste i vjernika. Kao što sam natukno u postu, ti imaš krajnji rezultat zavjeru i tražiš sve što se poklapa sa tim krajnjim rezultatom kao što vjernici traže za Boga. Ja samo kažem da nisam uvjeren dosadašnjim dokazima da Bog postoji i da ima zavjere. Kad se pojave adekvatni i nepobitni dokazi o zavjeri ili Bogu, onda ću da promjenim stav, a do tada idem kud me dokazi vode!
Kojim putem češ ti ili neko drugi je vaš slobodan izbor.
Ja isto tako ne verujem da Bog ne postoji jer mene isto tako niko nije ubedio da Bog ne postoji ali opet mislim da se sa nama nesto desava posle smrti i ne verujem da idemo negde da uzivamo ali to je vec velika diskusija koja ide u nedogled i nije za forum. Naravno da se i crkva i Bog koriste za mnoge ruzne stvari ali to je vec dugacko za objasnjavanje. Sto se tice Korona virusa zaista je puno slucajnosti koje sam naveo i to je ono sto mi ne da da verujem da je ovo sama priroda stvorila a da to bas niko nije pratio i nije znao. Prate danas iz svemira i sta ko jede a ne da prate ovako nesto sto je opasno i to u vremenu robotike i vestacke inteligencije. Ja licno ne mogu da poverujem u pricu pa eto desilo se.
@filka
Treba imati i zeludac da istrpis sistem veruj mi :-). Ne moze to svako a do miliona dolaze samo pojedinci i oni spremni na sve. Ko dodje do prvog miliona hoce i drugi pa treci i to na kraju postaje bolest :-).

nike
gxu
gxu

Post napisao nike » 06 Apr 2020, 20:12

@ Spagagz

Koliko je truda organizacije i novca potrebno za jednu takvu zavjeru iz tvog priloga.
Koliko je truda i novca potrebno za prirodnu mutaciju virusa i ljudski nemar, nesposobnost i ostalo koje lako dovede do ovoga?
Jesu li sve pandemije do sad bile zavjere?

Jeli ti poznat pojam Ocham-ova oštrica?
https://g.co/kgs/6wuXCM
Zadnja izmena: nike, dana 06 Apr 2020, 20:15, ukupno menjano 2 puta.

spagagz
gx
gx
Contact person: Nedeljko

Post napisao spagagz » 06 Apr 2020, 20:13

Jeste li mislili na ovo kad ste govorili o dr.Nestorovicu.
https://www.youtube.com/watch?v=cu2NQpqOWIk
Meni je ova bolja Nike.
Prilog
shit happens.jpg
shit happens.jpg (12.79 KiB) Pregledano 1806 puta.

nike
gxu
gxu

Post napisao nike » 06 Apr 2020, 20:22

Ta je vrhunac spoznaje! lolzi lolzi

nike
gxu
gxu

Post napisao nike » 06 Apr 2020, 20:41

Evo malo slike koliko je ljudska rasa evoluirala:

Kod: Označi sve

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/ispovijest-medimurca-izlijecenog-od-koronavirusa-nad-njim-su-se-izivljavali-ljudi-koje-nikad-u-zivotu-nije-vidio-ali-to-ga-nije-pokolebalo/10174738/

PAŽNJA !
Odlaskom na link iznad, sajt jutarnji.hr će vam uglaviti u računar neku skriptu za reklamiranje.
fanzo

Nadam se da ste naučili do sad kako se od skripta brani! link očišćen od skripte. Koristite skript blokatore!
nike

https://chrome.google.com/webstore/detail/scriptblock/hcdjknjpbnhdoabbngpmfekaecnpajba

https://noscript.net

https://brave.com/?ref=vis443
Zadnja izmena: nike, dana 07 Apr 2020, 01:12, ukupno menjano 3 puta.

cubica
gx
gx

Post napisao cubica » 06 Apr 2020, 20:45

Sad samo oprezno, da prođemo kroz sve ovo i preživi se, to je primarno. A mogu samo da zamislim šta će iza svega ovoga biti..kakvih sve teorija i optužbi za čije i kakve interese...u jedno sam siguran, kako je i @nike rekao..najmanje će se koristiti zdrav razum i logika, i ljudi kao ljudi neće gotovo nikakav pozitivan i koristan zaključak izvesti. Ono što je meni zanimljivo, toliko su sredstva informisanja i telekomunikacija napredovali, a narod sve lošije informisan...??? Ovom paradoksu, samo se ljudska zatupljenost može pripisati, nema šta drugo.
Ja bih lično bio zadovoljan, iza sve ove pošasti, ako ljudi barem globalizam osude i više brige povedu o planeti Zemlji, a koja, ne znam više, ni kako nas trpi na sebi.
cuby
samo laž treba državnu podršku, istina stoji sama od sebe uspravno! no thanks

Stolle
Preminuo

Post napisao Stolle » 06 Apr 2020, 20:54

Upravo to što je napisao. Bez obzira na činjenice i dokaze, narod ne želi da to vidi.
I od poplave svakakvih informacija, treba imati malo mozga da se odabere ono što vredi, ali...odakle? :lala:
Šta se najviše čita, gleda? Ne treba ni pominjati.
Kad u današnje vreme, kad i idiot može da vidi dokaze, ima ravnozemljaša. U 21. veku. Tako i za sve ostalo.
"29 poslednjih dana u mesecu je najteže"

Stolle
Preminuo

Post napisao Stolle » 06 Apr 2020, 21:30

fanzo je napisao:
06 Apr 2020, 13:45
Majstori, majstori... ne brinite se ništa vi što redovno kupujete drangulije u kini.. vi ste već možda i preležali virus, a koga ste pokupili već iznemoglog (od dugog puta) i oslabljenog preko paketića :lala: :mrgreen:
Mnogo dobro bi bilo da je tako. :tooo:
"29 poslednjih dana u mesecu je najteže"

nike
gxu
gxu

Post napisao nike » 06 Apr 2020, 21:56

Poučno:

KASA1
Site Admin
Site Admin

Post napisao KASA1 » 06 Apr 2020, 22:23

Naravno, poznavajući braću Kineze puhali su na hladno i na vrijeme reagirali.
"Čovječe, pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!"

nike
gxu
gxu

Post napisao nike » 06 Apr 2020, 22:26

buzdumra
gx
gx

Post napisao buzdumra » 06 Apr 2020, 22:54

stvar se sada gleda ovako u govnima smo, sad sledi cupanje kako ko zna i ume , zar je bitno sad dal te neko tamo gurno ili si sam upo?

ne vidim stvar zasto neko ne bi napravio virus , a ne vidim ni zasto ne bi bilo prirodno !
proradijo mi net zahvaljujuci fanzi

zoran radivojevic
_
_
Specialty: tv

Post napisao zoran radivojevic » 06 Apr 2020, 22:56

Evo malo i da se nasmejemo.Zove me musterija i pita ,majstore imas li da prodas daljinski za "rAspirator"(treba mu za set top box).Toliko se ovih dana prica o respiratorima ali.......rAspirator i set top gde nadje vezu nije mi jasno :-) :-) :-) :-)

Odgovori
  • Slične teme
    Odgovori
    Pregledano
    Zadnji post

Natrag na “Kafana - Pab - Bircuz”