Naime traka je malo preko 25W po metru, potrosnja je oko 2.2A na jedan metar.
Traku sam prikljucio na jedan kraj 1m i na racunarsko napajanje snage 380W Kuler Master znaci nije onaj ljuti kinez sto se kaze sto pise 500W a ima 200W.. na tom napajanju 12V grana pise da daje 16A.
Kada se prikljuci 1m trake vuce 2.2A, kada prikacim 2 metra trake umesto da vuce 4.4A ono vuce oko 3.4A, a kada prikacim na jedan kraj i na drugi kraj napajanje za traku onda na oba kraja mi vuce po 2.2A sto je ukupno 4.4A.
E sada ako se postavi u cugu 4 metra trake i prikaci se na jednu stranu samo napajanje onda to jos sve daleko pada i ne moze da radi punom jacinom kako bi trebalo da radi.
Pitanje je sta staviti i kako povezati da mi ova traka radi punom jacinom ? Planiram da stavim 2x 2 metra ove trake znaci ukupno 4 metra.
Hteo sam kupim ovo Mean Well napajanje LRS-150-12 : https://www.meanwell-web.com/en-gb/ac-d ... s--150--12
Pise da je do 12.5A, i koliko vidim ima dva terminala za povezivanje :

Pa sam mislio na jedan da povezem 2 metra trake a na drugi jos 2 metra trake, naravno traku bih povezao samo sa jedne strane.
Da li ovo napajanje moze da gura 2 metra ove trake punom snagom to jest sa tih oko 4.5A koliko ona moze zaista da povuce na 2 metra ili ako ne moze koje moze a koliko znam ovo je jedno od najkvalitetnijih ako ne i najkvalitetnije. Ili predlazete li nesto drugo ili neki drugi nacin povezivanja a da se iskoristi sva snaga ove trake to jest da svetli jako koliko moze ?