DRUZENJE 2024
- nec
- Site Admin
- Phone number: 0038978425778
- Specialty: tv-multimedia
- Kontakt:
DRUZENJE 2024
Kako niko dosad se nije setio, evo tu postirajte ko je za druzenje, GDE, KADA, ITD.....
Kad zamenimo ideje svi imamo duplo vise ideja
- sonicsabac
- gx
- Contact person: Mladen
Re: DRUZENJE 2024
Ja sam za
GDE...pa meni je blizu a i provereno lepo mesto, dosta prostora , solidna hrana,pristojne cene, lep vazduh
Etno kompleks Jankova priča https://g.co/kgs/cr9CqY3
KADA...uvek
ITD....vino, rakija, pivo
GDE...pa meni je blizu a i provereno lepo mesto, dosta prostora , solidna hrana,pristojne cene, lep vazduh
Etno kompleks Jankova priča https://g.co/kgs/cr9CqY3
KADA...uvek
ITD....vino, rakija, pivo
- sonicsabac
- gx
Malo da se osveži tema ima ženske ima sve
Ako želiš da budeš domaćin ovog druženja potrebno je osim ove info koju si dao da navedeš još par stvari.
Na druženja najčečće dolazi oko 20-tak osoba. Otprilike 10 kolega sa suprigama i djecom. Nije uvijek tako ali najčešće.
Treba da vidiš ima li taj objekat neku veću prostoriju gdje bi se mogli svi zajedno okupiti.
Najčešće druženje traje par dana. Petak, subota, nedelja. Za ta tri dana, da se druženje ne bi pretvorilo u udaranje po pivu, treba vidjeti ima li šta da se obiđe u okolini tog mjesta. Ako recimo dođem i kad se vratim neko me pita šta si vidio, da ne bude "nisam vidio ništa". Svo vrijeme smo bili u smještaju.
Valjalo bi po mogućnosti organizovati i tehnički dio. Ovdje bi se moglo diskutovati o problemima u servisiranju elektronskih uređaja. Prezentacija novih alata i rada sa njima...
Naravno, treba navesti i okvirnu cijenu smještaja. Je li pansion ili polupansion...
To je ono najosnovnije. Ako bude još predloga, vidjećemo šta i kako dalje.
Ja lično nisam išao na sva druženja. Za mene je najbolje druženje bilo u Novom Sadu. Čuo sam od kolega da je na Kopaoniku isto tako bilo odlično druženje. Žao mi je što sam to propustio.
Na druženja najčečće dolazi oko 20-tak osoba. Otprilike 10 kolega sa suprigama i djecom. Nije uvijek tako ali najčešće.
Treba da vidiš ima li taj objekat neku veću prostoriju gdje bi se mogli svi zajedno okupiti.
Najčešće druženje traje par dana. Petak, subota, nedelja. Za ta tri dana, da se druženje ne bi pretvorilo u udaranje po pivu, treba vidjeti ima li šta da se obiđe u okolini tog mjesta. Ako recimo dođem i kad se vratim neko me pita šta si vidio, da ne bude "nisam vidio ništa". Svo vrijeme smo bili u smještaju.
Valjalo bi po mogućnosti organizovati i tehnički dio. Ovdje bi se moglo diskutovati o problemima u servisiranju elektronskih uređaja. Prezentacija novih alata i rada sa njima...
Naravno, treba navesti i okvirnu cijenu smještaja. Je li pansion ili polupansion...
To je ono najosnovnije. Ako bude još predloga, vidjećemo šta i kako dalje.
Ja lično nisam išao na sva druženja. Za mene je najbolje druženje bilo u Novom Sadu. Čuo sam od kolega da je na Kopaoniku isto tako bilo odlično druženje. Žao mi je što sam to propustio.
"I ja volim ljude ali ih sve manje podnosim"
- sonicsabac
- gx
Bila bi mi čast da budem domaćin druženja zašto da ne, predlog sam i dao za ovo mesto jer nije u samom gradu , a opet je blizu glavnih puteva.
Na linku je opis objekta i okoline, ukratko prostora ima za popriličan broj ljudi, ukoliko bude zainteresovanih porazgovaraću sa vlasnikom koje su opcije što se tiče hrane, pića i smeštaja u kompleksu kao i smeštaj u okolini i naravno neke korigovane cene za veći broj ljudi.Cene bih mogao već sutra proveriti.
Mesto je fino pogotovo za porodice sa malom decom za njih ima dosta zanimacija i često organizuju animatora i neke predstavice za decu. Parkinga ima dovoljno i besplatan je.
Okolina...šuma, livada, njiva čist vazduh....
U blizini je i planina Cer , reka Sava i Stari grad , plaža, pecanje, kupanje, šetnja...Tabanovačka šljunkara (jezero sa divnom prirodom), Crkve i Manastiri itd itd.Više vidite na linku:
https://bookaweb.com/sr/blog/10-razloga ... zini-sapca
Preuzimam na sebe da budem domaćin a u narednih dan dva dopisaću još neki info i naravno cene, a vi pitajte sve što vas zanima.
Na linku je opis objekta i okoline, ukratko prostora ima za popriličan broj ljudi, ukoliko bude zainteresovanih porazgovaraću sa vlasnikom koje su opcije što se tiče hrane, pića i smeštaja u kompleksu kao i smeštaj u okolini i naravno neke korigovane cene za veći broj ljudi.Cene bih mogao već sutra proveriti.
Mesto je fino pogotovo za porodice sa malom decom za njih ima dosta zanimacija i često organizuju animatora i neke predstavice za decu. Parkinga ima dovoljno i besplatan je.
Okolina...šuma, livada, njiva čist vazduh....
U blizini je i planina Cer , reka Sava i Stari grad , plaža, pecanje, kupanje, šetnja...Tabanovačka šljunkara (jezero sa divnom prirodom), Crkve i Manastiri itd itd.Više vidite na linku:
https://bookaweb.com/sr/blog/10-razloga ... zini-sapca
Preuzimam na sebe da budem domaćin a u narednih dan dva dopisaću još neki info i naravno cene, a vi pitajte sve što vas zanima.
-
- gx
- Warranty service: Lg,Samsung,Vivax,Vox,Adler,Toshiba,Alfa
- Contact person: GOSA
- Specialty: tv
- sonicsabac
- gx
Ne placa se ulaz, izlaz se placa Ili nista se ne placa, nesto se placa (ovo zvuci kao Alan Ford )
- sonicsabac
- gx
@Korisnik_ Experti su ljudi koji su posvetili svoje vreme i znanje popravci uređaja i doprineli radu foruma, samim tim logično je da imaju para ali nije obavezno....A zaslužuju više od jagnjetine.
maj, jun, jul,avgust....gde smo šta smo?
Ajmo gasiti lemilice na par dana i izvolite u Šabac
https://youtu.be/u0sm-0THFrU?feature=shared
maj, jun, jul,avgust....gde smo šta smo?
Ajmo gasiti lemilice na par dana i izvolite u Šabac
https://youtu.be/u0sm-0THFrU?feature=shared
- cacko85
- gx
- Contact person: Slavche
- Kontakt:
Balkanci ne može se dogovoriti da jedu i piju ne pa da rade nesta
www.facebook.com/slavceelectronics
- sonicsabac
- gx
Istina cacko85 , tužna istina.
Evo trenutno aktuelna ponuda (dok je lepo vreme)....
Tabanovačka šljunkara, 5km od Šapca, besplatan parking, besplatno kupanje (voda je provereno zdrava i čista ima čak i meduza koje sam lično danas video, male su ne ujedaju ) besplatan hlad, besplatna rakija (do 20l nemam više), moš se peca (poželjna dozvola za ribe u vodi, za ove van vode je diskutabilno).
U prilogu su slike od danas za sve informacije i rezervacije napišite poruku ovde ili na 064/5540355
Cene smeštaja su za odrasle 0din po osobi za decu 60% od cene za odrasle, za decu do 77god je besplatan smeštaj (ako ponesete šator ili spavate u autu).
Jedino što je obavezno da smeće spakujete i ponesete sa sobom .
Sve ostalo nema ograničenja U ponudi je više lokacija na istom jezeru.
Evo trenutno aktuelna ponuda (dok je lepo vreme)....
Tabanovačka šljunkara, 5km od Šapca, besplatan parking, besplatno kupanje (voda je provereno zdrava i čista ima čak i meduza koje sam lično danas video, male su ne ujedaju ) besplatan hlad, besplatna rakija (do 20l nemam više), moš se peca (poželjna dozvola za ribe u vodi, za ove van vode je diskutabilno).
U prilogu su slike od danas za sve informacije i rezervacije napišite poruku ovde ili na 064/5540355
Cene smeštaja su za odrasle 0din po osobi za decu 60% od cene za odrasle, za decu do 77god je besplatan smeštaj (ako ponesete šator ili spavate u autu).
Jedino što je obavezno da smeće spakujete i ponesete sa sobom .
Sve ostalo nema ograničenja U ponudi je više lokacija na istom jezeru.
-
- gx
- Warranty service: Lg,Samsung,Vivax,Vox,Adler,Toshiba,Alfa
- Contact person: GOSA
- Specialty: tv
- nec
- Site Admin
- Phone number: 0038978425778
- Kontakt:
Moze li negde gde ce biti dostupno svima ,,,iz okloline (mislim geogravski), da nas bude vishe......ali ako nema drugih predloga, moze i ovaj
Kad zamenimo ideje svi imamo duplo vise ideja
- sonicsabac
- gx
https://youtu.be/G048KKelEEk?feature=shared
Stiže jesen....Druženje/Seminar teme se ređaju, evo predloga razrada UARTA, prezentacija HDMI testera prednosti i mane, budućnost servisiranja TV aparata, Dal smo pošli il' smo došli.
Eto par predloga pa izvolite, teme ćemo obrađivati dok ne dođe obrada na prasići&jagnjići
Stiže jesen....Druženje/Seminar teme se ređaju, evo predloga razrada UARTA, prezentacija HDMI testera prednosti i mane, budućnost servisiranja TV aparata, Dal smo pošli il' smo došli.
Eto par predloga pa izvolite, teme ćemo obrađivati dok ne dođe obrada na prasići&jagnjići
- fanzo
- Site Admin
- Phone number: 0038121781575
Može, može, primer je ovaj forum.. i te kako može, samo treba i mali napor i sve ok.. a i ti si se stisao.. dođi van MK pa da se družimo
ps. inače znam veoma dobro da Makedonci vodu gaze i dolaze!!!!! i imao sam prilike više puta da vidim to.... SVAKA ČAST!!!
Svakodnevno usavršavanje je bolje od zakasnelog savršenstva