Formatiranje DVD-RAMa
Pravila foruma
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
-
- ___
- Contact person: Jovica
- Specialty: tv
- Kontakt:
Formatiranje DVD-RAMa
Imam DVD-RAM Maxell 4.7 GB Single Sided Suport 3X Speed kako da ga formatiram.
- fanzo
- Site Admin
- Phone number: 0038121781575
- Specialty: tv-multimedia
...a da li tvoj dvd hardver ima mogućnost da reže na RAM diskovima to će ti najbolje znati reći NERO = EXTRAS/GET SYSTEM INFO ...sačekaš par sekundi i dobiješ sve na ekranu.
Mislim da bi NERO i trebao da ga formatira , nisam nikada to radio , ali mislim da bi moglo kada bi hteo sa Nerom nešto na njemu da snimaš..
Mislim da bi NERO i trebao da ga formatira , nisam nikada to radio , ali mislim da bi moglo kada bi hteo sa Nerom nešto na njemu da snimaš..
Svakodnevno usavršavanje je bolje od zakasnelog savršenstva
-
- ___
- Contact person: Jovica
- Specialty: tv
- Kontakt:
Problem resen ustvari pronadjen a ne resen .Sa nerom nemoze da se formatira a i netreba posto sam pregledom karakteristika DVD RAMa naisao na jednu stavku gde pise format UDF znaci da je formatiran.Problem je u DVDu kad sam ga kupio pitao sam prodavca dali podrzava DVD RAM rekao je naravno zato ima dodatnu oznaku u tipu urdjaja D medjutim NERO pokazuje drugacije.
Preostaje mi da i dalje koristim DVD RW sa IN CD programom koji formatira DVD RW i koji se onda ponasa kao DVD RAM sto u praksi nije bas tako posto stalno pravi neke probleme .
Preostaje mi da i dalje koristim DVD RW sa IN CD programom koji formatira DVD RW i koji se onda ponasa kao DVD RAM sto u praksi nije bas tako posto stalno pravi neke probleme .
- SaleSk
- ___
- Warranty service: Siemens, Konica Minolta, Kodak, B Braun, Dade Behring, Johnson & Johnson, Drew, TerumoBCT
- Kontakt:
Sucro je napisao:To se naravno podrazumijeva, onda bi ovo pitanje bilo glupo, ne bi imalo smisla!
Ali kod mnogih se javlja problem, pa ima tu 2-3 nacina, neka oproba!
Pozdrav
Koliko ja znam glupo pitanje ne postoji....postoji samo glup odgovor ....

Dusevni bolesnik nikada ne napada bez razloga. U tome se razlikuje od normalnih ljudi.
Sad kakav postoji, nebitno je, mislilo se na to da bi bilo nelogicno pitati u tom smislu ovo pitanje, jer ne ide jedno bez drugoga, bez ikakve namjere nekoga da uvrijedim!SaleSk je napisao:Sucro je napisao:To se naravno podrazumijeva, onda bi ovo pitanje bilo glupo, ne bi imalo smisla!
Ali kod mnogih se javlja problem, pa ima tu 2-3 nacina, neka oproba!
Pozdrav
Koliko ja znam glupo pitanje ne postoji....postoji samo glup odgovor ....:plaz:
A poslovica, ide "Nema glupih pitanja, samo glupi odgovori postoje" :)
ili ti
Nista nije glupo pitati, glupo je ne pitati!
Samo to nije u ovom kontekstu

Pozdrav
Ja nisam kao ti!
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
-
HDD , Bsektori i Formatiranje HDD , Da li bi moglo ?
napisao fanzo » 28 Okt 2007, 21:34 » u Desktop Računari - 37 Odgovori
- 4758 Pregledano
-
Zadnji post napisao basti
30 Apr 2008, 10:24
-
-
-
presnimavanje sa videa na dvd da li je ko probao
napisao srleboj » 28 Feb 2009, 22:35 » u Desktop Računari - 3 Odgovori
- 2986 Pregledano
-