cubica je napisao:9-ka i 12-ca 50 EUR + 2000 do 3000 din za materijal, 18-ca 60 EUR+materijal i 24-ka je 80 EUR + materijal, dopunjavanje od 20 do 40 EUR. Usluga je max profy, nikad mi niko nije zamerio bilo sta niti sam ikada do sada imao naknadni problem, hvala Bogu!!! garancija full godinu dana i na dalje svaku godinu ako hoce servis a servis je min 20 EUR. Posteno!!!
+ mislim da je vreme da se dizu cene.
ICEcubica

E MOJ PRIJATELJU , CUBICE .....
Kad bi sve to tako islo ..... hehehehehe, treba naplatiti sav taj iznos koji si napomenuo gore ..... nije problem osuriti, ali .... kad se uveris da od pola tih, kojima imas da prepravljas za nekim, nema ni za "leba", a ne da placa istu stvar, ili prepravke za "strucnjacima", i ja gledam gde mogu, jbga, iskustvo,procena, ali .... sve je to , po meni mrka kapa, svi se vataju za neku garanciju .... a od toga nista, jer im je "strucnjak" montirao i onda sve pada u vodu !!!!! Nemozes objasniti, imam takvih problema more ...... imam ugovore, sa mnogim uvoznicima, razlicitim brendovima, ali ..... znas i sam, da je metal u zadnjih par meseci poskupeo vise od 30%, ko je digao cenu montaze, reci mi samo, a i da dignes, kao i ja sto sam, odma se oseti po poslu, nema guzve ...... ne mogu da radim dzabe, imam par momaka, treba sve to platiti, i plus josh, gde sam ja u svemu tome !!!???
Navescu opet, negde sam vec naveo podatke, u susednoj Hrvatskoj, monta zaklima uredjaja kosta 150 E , bez cenkanja, redovna cena !!!!! Ja kad sam poceo da radim, sa klimama, cena je bila isto 150, ali maraka !!!!!
Da Vam ne kazem da ista ta montaza, istog uredjaja, koji i mi ovde montiramo. u recimo Norveskoj, kosta oko 600 E .......
Nema zakona, nema reda, nema nicega kod nas, kaubojstina opsta !!! Radi ko sta hoce i kako hoce ....
No ...... drzite se struke, radite profesionalno, bez predrasuda, moj je neki moto ..... to kazem i mojim momcima, a i Vama isto savetujem, drugarski, bice posla, garantujem !!!!!