Jedino ne znam sve,ovako na slikama.
A imali ste i majstora,a ne pomažete...

Ma to ovaj englez i Six probali malo borilačke veštine,ko je bolji SAJ ili antiteroristicki bomb squadOvaj celavac levo je ex vojnik, antiteroristicki bomb squad
Tu poruku je ostavio onaj mladji Englez sto je bio s nama, jer je najveca zajebancija u engleskom jeziku da nekom kazes da je gej..fanzo je napisao:ja sam pogledao onaj yutube video..i stalno pričaju o nešto kao "gej krešer"..šta i m je to?
fanzo je napisao:ja sam pogledao onaj yutube video..i stalno pričaju o nešto kao "gej krešer"..šta i m je to?
dobro onda, kad smo vec utvrdili ko je sta, ostaje nam da se cenkamo oko cenechellawy je napisao: P.S. mada ako ce da plate koliko trazim ce da poturim bulju (he he ali mlogo sam skup)
nema cenjakanja 100.000 evra i samo jedno guzenje ..... :bulja:rubin_miki je napisao:dobro onda, kad smo vec utvrdili ko je sta, ostaje nam da se cenkamo oko cenechellawy je napisao: P.S. mada ako ce da plate koliko trazim ce da poturim bulju (he he ali mlogo sam skup)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Auuuuuuuuu,znači pedera ima al su finansije problemnema cenjakanja 100.000 evra i samo jedno guzenje ..... :bulja:
prva i zadnja ponuda
jesi videoVojvoda je napisao:Ljudi, vi osuli paljbu po Sixu a zaboraviste ko je doveo te gej drugare, a... E taj drugi mi je malko sumnjiv.![]()
![]()