INDESIT CA238 , kombinovani hladnjak-zamrzivac ne iskljucuj

Forum za frižidere i zamrzivače.

Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac

Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
ddimitrijevi
_
_

INDESIT CA238 , kombinovani hladnjak-zamrzivac ne iskljucuj

Post napisao ddimitrijevi » 10 Okt 2008, 22:00

Na pocetku bih hteo da pozdravim sve ljude koji su deo svega ovoga i da im pozelim da ovo jos dugo,dugo rade. Toliko o tome a sada da izlozim svoj problem. Od nedavno posedujem kombinovani hladnjak-zamrzivac koji ne radi kako bi trebalo.
radi se o tome da kada ga uklucim dodje do zamrzavanja i u delu gde je hladnjak i normalno u onom delu koji je odredjen za duboko zamrzavanje.Napomenuo bih da se radi o elektonskom termostatu ili kako se vec zove modulu koji je zaduzen za
pravilan rad uredjaja tj. da ga ukljuci i iskljuci po temperaturi koja se regulise preko dva trimer potenciometra. Inace jos bih napomenuo da se radi o uredjaju sa jednim kompresorom. I na kraju bih dao podatke uredjaja. INDESIT CA238 Type CMO1XE , cod.93232160000 , S/N 208292155. Jos jednom bih zamolio sve koji mi mogu pomoci da mi posalju shemu (servise manual) i sto je po meni najvaznije DAMP (dumps) za EEprom 93C86 za procesor COP8ACC5 28N8CJS.Unapred zahvalan!!!

kisko
Preminuo
Specialty: tv-multimedia

Re: INDESIT CA 238 , kombinovani hladnjak-zamrzivac ne iskljucuj

Post napisao kisko » 10 Okt 2008, 22:40

kao prvo dobrodosao na forum :pivopije:
Nadam se da će kolege moci da ti pomognu nekim konkretnim savetom jer nije dozvoljeno postavljanje dampa u javnom delu.
U svakom slučaju gledat ćemo da ti pomognemo :lala:
uvek ima nesto interesantno

kisko
Preminuo
Specialty: tv-multimedia

Re: INDESIT CA238 , kombinovani hladnjak-zamrzivac ne iskljucuj

Post napisao kisko » 23 Nov 2008, 23:47

Pogledaj ovde,slicni kvar koliko sam razumeo...
uvek ima nesto interesantno

Odgovori
  • Slične teme
    Odgovori
    Pregledano
    Zadnji post

Natrag na “FRIŽIDERI I ZAMRZIVAČI”