Abica i Abo ruku za rukom šetaju u parku ! Na jednoj klupi gledaju pijanog muškarca koji se smeje na sav glas sa flašom u ruci...
Abica laktom u rebra udari Aba pa kaže...
Vidiš ovu pijaduru ...to je moj bivši muž s kojim sam se razvela pre deset godina...vidiš dokle je stigla ta pijandura...
Abo u tom momentu duboko izdahne pa kaže...
Eeee koliko dugo neki se vesele i praznuju...
Audicija za cirkuzane.
Kaze ovaj iz komisije,ziria ,bre nista ne znaju ovaj baca loptice,ovaj imitira macku ovaj mrda usima,aj dosta sa danas.
E al jedan vice mogu jos ja , ma ne moze,kraj ,molim vas ...aj sta ti znas.
Ja znam da imitiram pticu, jeeeeee takvih ima kolko hoces.
Pa dobro kaze ovaj tuzno i izlete kroz prozor.
Sin nekog arapskog seika studira u BG. Nakon mesec dana pise kuci:
-Srbija je prelepa, ljudi su jako ljubazni i bas mi se svidja ovde, samo mi je ponekad neprijatno kad idem na fakultet u mom pozlacenom mercedesu a neko od mojih profesora izlazi iz tramvaja....
Posle par dana stize cek na milion dolara sa kratkom porukom roditelja:
-Nemoj da nas sramotis, kupi i ti tramvaj!
Otišo Mujo na službeni put i za to vrijeme Fata ga varala. Svaki put kad ga je prevarila, ubacila je zrno pasulja u kartonsku kutiju koju je držala ispod kreveta. Kad se Mujo vratio s puta, nađe tu kutiju, a u njoj tri zrna pasulja i 20 maraka. Pita on nju:
• Fato, što ti je ovo?
• Pa eto, svaki put kad sam te prevarila, ja sam ubacila zrno pasulja.
• Pa dobro, samo tri? A šta je ovo - 20 maraka?
• Pa svaki put kad se nakupi kila, ja sam prodala!
Vozi se djedica autobusom.
Na jednoj stanici ulazi mladic,sav istetoviran,nausnice, kosa obojena u sve moguce i 'nemoguce' boje...
I tako djedica sjedi,gleda mladica,gleda i smjeska se da bi mu mladic na kraju rekao:"Sta je stari,sta se smjeskas,zar ti nikad u zivotu nisi uradio nista ludo?"
"Jesam,jednom sam jeb'o papagaja,pa se pitam da mi nisi sin."