panasonic E12 JKEW RIJEŠENO

Forum za klime.

Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac

Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
flatron
_
_

panasonic E12 JKEW RIJEŠENO

Post napisao flatron » 01 Jun 2009, 20:56

danas montiram 3 kom panasonika e12 i 1 e9 kad na zadnjoj 12 neće da upali i zablinka timer javlja grešku h11 greška komunikacije reko sebi pa nisam valjda zajebo žicu ma kakvi sve probam resetirati ono isto skinem jednu ploču sa ove što radi zamjenim opet isto skinem i drugu (imaju dvije)opet isto nemugu vanka kiša počela ko iz kabla lije da mjenjam vanjsku ali ko će reći gazdi ako bude do vanjske da mu nevalja klima .
jal se neko susretao sa ovim problemčićem da nema kakva caka pa da to riješim?

hagula
___
___

Re: panasonic e12 jkew RIJEŠENO

Post napisao hagula » 04 Jun 2009, 21:27

Pa reci i nama tu caku da i mi znamo...:P

JaroslavBires
___
___
Specialty: whitegoods

Post napisao JaroslavBires » 04 Jun 2009, 22:44

Možda je prestala kiša? :lala:
Možda ne znam, al' znam, ko zna! 01ziveli

kisko
Preminuo
Specialty: tv-multimedia

Post napisao kisko » 04 Jun 2009, 23:17

Kolega flatron na forumu je obicaj a i red da kad se neki problem resi to resenje i napise u postu a ne da se samo promeni naslov.Znaci H11 spomenuo si gresku u komunikaciji e sad dal je to ili nesto drugo u pitanju :?:
uvek ima nesto interesantno

flatron
_
_

Post napisao flatron » 07 Jun 2009, 11:26

ok bez ljutnje al nije vrijedno spomena stala kiša izašo na vanjsku kad tamo spala klema na vezi i to je to znači nije kvar ali što je najbolje ja zvao gazdu panasonica kaže čovjek ZAMJENI KLIMU ?????

JaroslavBires
___
___

Post napisao JaroslavBires » 07 Jun 2009, 20:43

Slično mi se desilo na Kerting klimi, ne greje (ubrzo nakon montaže zahladilo!), ne dobija solenoid napon, reko, biće da je ploča, kad ono neki mrljavi džek minijaturac sa tri iglice na unutrašnjoj jedinici i baš kontakt ka špulni isteran iz ležišta! I posle par puta proveravam dal je dobro! :tooo:
Možda ne znam, al' znam, ko zna! 01ziveli

kisko
Preminuo
Specialty: tv-multimedia

Post napisao kisko » 07 Jun 2009, 22:14

JaroslavBires je napisao:Slično mi se desilo na Kerting klimi, ne greje (ubrzo nakon montaže zahladilo!), ne dobija solenoid napon, reko, biće da je ploča, kad ono neki mrljavi džek minijaturac sa tri iglice na unutrašnjoj jedinici i baš kontakt ka špulni isteran iz ležišta! I posle par puta proveravam dal je dobro! :tooo:
Zato sam i napomenuo da se upise kvar jer makoliko banalno zvucalo resenje ponekad nas spasi muka i lutanja jer se iz simptoma vidi da je u pitanju isti kvar pa je moguce da je i resenje isto(mada nemora znaciti) :lala:
uvek ima nesto interesantno

goranfri
bela tehnika
bela tehnika
Warranty service: Icematic Simag Scotsman LaSanMarco Brema LaCimbali Joly
Manitowoc

Re: panasonic E12 JKEW RIJEŠENO

Post napisao goranfri » 07 Jun 2009, 22:52

I meni se desio taj problem sa dzekom i izguravanjem zice koja ide na spulnu. Uopste nije dobro resenje.

flatron
_
_

Re: panasonic E12 JKEW RIJEŠENO

Post napisao flatron » 08 Jun 2009, 20:13

al eto ko bi to očekivao na klimi od 900 eura i znam da onaj dsan kad se to desilo nebi to skužio zato je dobro pustit da prenoći pa sutra čiste glave doć i odmah ugledaš šta je ha ha

Odgovori
  • Slične teme
    Odgovori
    Pregledano
    Zadnji post

Natrag na “KLIMA UREĐAJI”