panasonic E12 JKEW RIJEŠENO
Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac
Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
panasonic E12 JKEW RIJEŠENO
danas montiram 3 kom panasonika e12 i 1 e9 kad na zadnjoj 12 neće da upali i zablinka timer javlja grešku h11 greška komunikacije reko sebi pa nisam valjda zajebo žicu ma kakvi sve probam resetirati ono isto skinem jednu ploču sa ove što radi zamjenim opet isto skinem i drugu (imaju dvije)opet isto nemugu vanka kiša počela ko iz kabla lije da mjenjam vanjsku ali ko će reći gazdi ako bude do vanjske da mu nevalja klima .
jal se neko susretao sa ovim problemčićem da nema kakva caka pa da to riješim?
jal se neko susretao sa ovim problemčićem da nema kakva caka pa da to riješim?
Re: panasonic e12 jkew RIJEŠENO
Pa reci i nama tu caku da i mi znamo...:P
- JaroslavBires
- ___
- Specialty: whitegoods
- kisko
- Preminuo
- Specialty: tv-multimedia
Kolega flatron na forumu je obicaj a i red da kad se neki problem resi to resenje i napise u postu a ne da se samo promeni naslov.Znaci H11 spomenuo si gresku u komunikaciji e sad dal je to ili nesto drugo u pitanju 

uvek ima nesto interesantno
ok bez ljutnje al nije vrijedno spomena stala kiša izašo na vanjsku kad tamo spala klema na vezi i to je to znači nije kvar ali što je najbolje ja zvao gazdu panasonica kaže čovjek ZAMJENI KLIMU ?????
- JaroslavBires
- ___
- Specialty: whitegoods
Slično mi se desilo na Kerting klimi, ne greje (ubrzo nakon montaže zahladilo!), ne dobija solenoid napon, reko, biće da je ploča, kad ono neki mrljavi džek minijaturac sa tri iglice na unutrašnjoj jedinici i baš kontakt ka špulni isteran iz ležišta! I posle par puta proveravam dal je dobro! 

Možda ne znam, al' znam, ko zna! 

- kisko
- Preminuo
- Specialty: tv-multimedia
Zato sam i napomenuo da se upise kvar jer makoliko banalno zvucalo resenje ponekad nas spasi muka i lutanja jer se iz simptoma vidi da je u pitanju isti kvar pa je moguce da je i resenje isto(mada nemora znaciti)JaroslavBires je napisao:Slično mi se desilo na Kerting klimi, ne greje (ubrzo nakon montaže zahladilo!), ne dobija solenoid napon, reko, biće da je ploča, kad ono neki mrljavi džek minijaturac sa tri iglice na unutrašnjoj jedinici i baš kontakt ka špulni isteran iz ležišta! I posle par puta proveravam dal je dobro!

uvek ima nesto interesantno
- goranfri
- bela tehnika
- Warranty service: Icematic Simag Scotsman LaSanMarco Brema LaCimbali Joly
Manitowoc - Specialty: whitegoods
Re: panasonic E12 JKEW RIJEŠENO
I meni se desio taj problem sa dzekom i izguravanjem zice koja ide na spulnu. Uopste nije dobro resenje.
Re: panasonic E12 JKEW RIJEŠENO
al eto ko bi to očekivao na klimi od 900 eura i znam da onaj dsan kad se to desilo nebi to skužio zato je dobro pustit da prenoći pa sutra čiste glave doć i odmah ugledaš šta je ha ha
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
- 5 Odgovori
- 1403 Pregledano
-
Zadnji post napisao mladen82
25 Jan 2010, 17:26
-
- 18 Odgovori
- 3104 Pregledano
-
Zadnji post napisao Tamy
31 svi 2010, 13:21
-
- 6 Odgovori
- 5859 Pregledano
-
Zadnji post napisao flatron
05 Jan 2012, 19:57
-
- 7 Odgovori
- 1179 Pregledano
-
Zadnji post napisao goranfri
02 svi 2012, 20:23
-
- 4 Odgovori
- 1301 Pregledano
-
Zadnji post napisao nike
11 Jul 2012, 07:47
-
-
Panasonic klima CSA125KE-gasi se spoljna jedinica-RESENO!
napisao vasicmi » 19 Avg 2015, 14:49 » u KLIMA UREĐAJI - 34 Odgovori
- 15027 Pregledano
-
Zadnji post napisao BokeeZ
31 Jul 2017, 21:04
-
-
- 3 Odgovori
- 5708 Pregledano
-
Zadnji post napisao ja-djile
10 Feb 2009, 18:04