@
chellawy
Interesantne teme si se setio, samo smo mi malo vise radikalno to prozvali budz, vise kroz salu a zapostavljajuci sustinu.
Prigodniji bi bio naziv majstorije,/budz izbaciti kao naziv/bez majstorija bi nas posao bio kao tiganj bez drske,na puno forumima sam primetio prepravke vertikala, tona, mreze, tjunere/cak sam video da i softverski prilagodjavaju komponente menjajuci sadrzaj eproma/to sam samo primetio softver mi jaca strana pa nisam ni pokusavao da shvatim/, i ovde je bilo pokusaja, to je primena znanja i intuicije majstorske/ ,CRT.... oni to pisu bez kompleksa....a sve u tehnicki priznatim normama,i takmice se i oni ko ima vise uspeha,to uglavnom vazi za old timere, kod novih sasija skoro da ne treba majstorije ima komponenata original.
Moja malenkost podrzavlja ovu pricu.....al da ne zastrani...pa nekog ...nedaj Boze strefe flasteri ili pozar daleko bilo, znaci iskljucivo majstorije, dosetke ...
kako ovako ako ne moze onako. 
Ps
skoro sam imao jedan video plejer ,LG...koji sam sredio i u poslednjem trenutku kada ga je stranka preuzimala primetim da "lepi" sekam ....al precutah , imam tvoje resenje ako zatreba, da sam znao da ce biti predmet price slikao bih ga,al ko ce sve da slika kada samo unose i iznose a kvarovi standardni nisu za
FF